Samsung NX 20 (in jur de 1000 de euro kit) s-a ținut bine în competiția cu suratele DSLR-uri mult mai scumpe, la recenta #TFB3.
N-am folosit conexiunea Wi-Fi integrată, dar cred că e important că Samsung NX 20 este una dintre puținele camere de pe piață cu aplicații de e-mail, Facebook, Flickr, așa că poți trimite fotografiile direct pe net.
Dacă eu sunt cu totul amator într-ale pozatului, contează, cred, ce poate să scoată cu acest mirrorless un profesionist, care altfel a plătit o jumătate de mașină bună pentru sculele cu care lucrează.

Unde m-a încurcat Samsung NX 20? În lumină dificilă – noapte, reflectoare, artificii, spoturi – unde nu s-a dovedit prea alerta în focalizare.
În condițiile astea, am reușit o singură poză decentă:
zell-am-see-snow-sky

Dar dacă o duci să lucreze în lumina normală și nu o zăpăcești cu stroboscopul, se descurcă mai mult decât decent:
SAMSUNG CSC

Cristian-Sutu-Niedernsill

SAMSUNG CSC

alexandra rosu blog de calatorii (2) (1024x663)

Bonus din TFB 3: Instagrame și making of.
Iar ca sugestie, zic ca merita să încercați în următoarea perioadă două chestii: piscina cu apă termală de aici și un drum lung cu mașina asta.

Tabăra de Fotografie pentru bloggeri a fost un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel, Anagrama.

1 Comment

  1. domne dar esti chiar citit, pe cuvant…
    interesant e ca nici unul dintre piscotarii pozari n-are mai mult de 1-2 comm, aveti „succesuri” mari

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close