Colaborez cu MakeSense și spun că echipa este simpatică și profesionistă.
Așa că dau acest anunț:

“MakeSense PR isi deschide usile pentru un nou membru in echipa. Suntem o echipa tanara, cu proiecte frumoase in portofoliu, care cauta mereu provocari si ocazii de a ne pune la bataie creativitatea. La noi in birou e agitatie continua, insa gasim si clipe de ragaz pentru un ceai bun sau un pranz pe care il pregatim impreuna (avem si putin talent culinar, pe cuvant!).

Daca esti pasionat de PR, ai ceva cunostinte in domeniu (internship, voluntariat sau slujba precedenta) si iti plac campaniile cu personalitate, te invitam sa ne trimiti la adresa: aura la makesense punct ro.

– CV-ul tau

– O recomandare venita din partea oraganizatiei din care ai facut parte anterior, insotita de persoana de contact.

Care sunt atributele care ne vor convinge? Suntem in cautarea unei persoane cu o viziune practica, dornica sa isi dezvolte cariera in PR, careia ii place sa implementeze proiecte (nu ne suparam nici daca vii cu idei), proactiva si, foarte important, pregatita sa invete in fiecare zi.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close