Închide

Ce vrei să cauți?

Test: Cât de singur ești de fapt

Un comentariu pe Youtube la clipul pe care o să-l vezi imediat:

Marți au fost lansate pe Youtube două clipuri comerciale, care au devenit virale.
O să vă povestesc despre cel mai slab – ca performanță în număr de view-uri (0,5 milioane în 3 zile), altfel infinit mai bun decât celălalt (12,5 milioane de vizionări în 3 zile), pe care îl găsești la finalul acestui post.

Și zic mai bun, pentru că după ce îl vezi te face să te gândești un pic și la viața ta.
Testul din clip e valabil, așadar, și pentru noi.

Ai vreun prieten care ar putea să vină noaptea să te salveze după ce ai făcut o tâmpenie? (In cazurile astea, bănuiesc că nu poți cere ajutorul familiei decât in extremis.)
Ai vreun prieten adevărat care să nu te judece, ci să îți dea necondiționat ajutor, renunțând la confortul clipei și chiar înfruntând ceva pericole?

Răspunde la întrebari după ce vezi acest clip:

Și al doilea clip, lansat tot marți (pentru Pepsi Max, cu Jeff Gordon), cu o creștere fulminantă a numărului de vizionări (cu zece ore în urmă avea 7,5 milioane de vizionări, în dimineața asta a sărit de 12,5 milioane):

Deci, câți prieteni adevărați spui că ai?

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Am doi prieteni adevarati. Si ma simt bogat! 🙂

  2. Ma numar printre oamenii fericiti care au o mana de oameni mereu acolo indiferent ce s-ar intampla si care ar renunta la tot in orice moment daca i-as suna.

  3. #3 Comentariu nou

    Cred ca as avea unul, dar discutia e alta. Daca totul e pe bune (ca in primul clip), nu doar ca esti un bou care s-a bagat intr-o chestie periculoasa, dar esti gata sa-ti pui si prietenul intr-o situatie similara, doar sa-ti scapi fundul. Dupa mine e o chestie extrema care nu divedeste mai nimic.

  4. #4 Comentariu nou

    radu, Ruxandra…e cale lunga de la impresia ta ca cineva ti-e prieten adevarat si pana la o astfel de dovada (ca in primul clip) ca intr-adevar sunt.

Adaugă comentariu