România are tot atât cât are Austria. Ba chiar mai mult. Visez ca într-o zi România să fie aproape la fel de perfectă ca Austria. Perfectă în comparație cu România, așa cum e ea astăzi. (Să vă mai spun că „văcarii” de aici, din munți, au conturi bancare de sute de mii și chiar milioane de euro pe  familie?).

O să vă povestesc zilele următoare ce am văzut aici, la Nierdernsill.

Câteva poze pe care le-am tras ieri, în Tabară de fotografie pentru bloggeri. Am folosit un mirrorless Samsung și un obiectiv de 85mm, de asemenea Samsung.

SAMSUNG CSC
Gika. Fosta sportiva de performanță. Din Petroșani. Actualmente, instructor de schi pentru copii de nemți. Tot ea, în poza de mai jos:
SAMSUNG CSC

Sebastian Bârgău (Visurât):

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denisa:

SAMSUNG CSC

Și în fine, omul care vorbește germană cu chelnărițele și ne explică aproximativ meniul de  la Autogrill, deși e ditamai regizorul și dairector de gipsy movies:

SAMSUNG CSC

Mai am vreo câțiva giga de poze, din care s-ar putea să mai găsesc ceva, să pun aici, în zilele următoare.
Spor în toate!

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel, Anagrama.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close