Nu cu mult timp în urmă, să spunem acum vreo doi-trei ani, aparatura strict necesară cu care plecam în deplasări – un laptop și un DSLR – trecea de patru kilograme. După o zi întreagă de umblat, te cam durea mijlocul.

Astăzi începe Tabară de fotografie pentru bloggeri de la Niedernsill (#TFB3) și când mi-am făcut bagajele am constatat că electronicele abia dacă ajung la 2 kilograme:
Toshiba Protege Z930 Samsung NX20 #tfb3 #komandament

Voi scrie pe un ultrabook Toshiba Portege Z930 (1,1 kg, 16mm grosime maximă, Intel Core i7, SSD) și voi face fotografii poze cu un mirrorless Samsung NX20.
Cel mai greu este obiectivul de 85mm, pe care l-am luat la teste, pentru ca nu am lucrat niciodată cu unul de acest gen.
Altfel, camera foto cântărește 220 de grame (fără baterie și obiectivul din kit).

Cum vom avea Internet wireless, voi putea trimite pozele pe Facebook direct de pe camera foto, pentru că are integrate conexiune Wi-Fi și aplicații Facebook, Picasa, e-mail samd.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel, Anagrama.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close