În recenta tabără de fotografie pentru bloggeri organizată de Foto Union, Sebi a lucrat aproape exclusiv cu telefonul, un Sony Xperia S.
L-a exploatat la maximum și cel puțin două fotografii au fost suficient de bune încât să fie expuse, printre cele făcute cu DSLR-uri sau mirrorless-uri.

Ieri a fost lansarea mondială a noului smartphone HTC One.
Radu și Cabral au transmis (live blogging) în direct de la evenimentul care a avut loc la Londra (Citiți, au fost foarte harnici Zâmbet.

HTC One

HTC One va încerca să devină jucător în  concurența extrem de strânsă dintre Apple și Samsung prin camera foto pe care producătorul o anunță drept revoluționară:

HTC a dezvoltat o cameră foto specială, care include un obiectiv cu diafragmă f/2.0 şi un senzor revoluţionar cu UltraPixels, care reţine cu 300% mai multă lumină decât senzorii tradiţionali ai unei camere de smartphone. (…) 
Stabilizatorul de optic imagine cu mai multe axe pentru ambele camere asigură o filmare mult mai clară, atât când este efectuată din mişcare, cât şi de pe loc. Camera HTC UltraPixel mai dispune şi de o serie de alte caracteristici şi efecte precum panoramare 360’, alipirea secvenţelor selectate sau posibilitatea de a elimina obiectele nedorite.

Cine face primul fotografii cu HTC One este rugat să îmi dea de știre. Sunt chiar curios.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close