Ernst &Young video platform

Ernst & Young, una dintre cele mai mari companii de consultanță financiară și de audit din lume, a deschis accesul la o platforma online de unde pot fi descărcate sau doar vizualizate știri video economice.

Cea mai recenta știre din Ernst & Young newsroom este un comentariu al Mariei Pinelli, Global Strategic Growth Markets Leader, referitor la ultimul studiu Ernst & Young despre crearea de locuri de munca la nivel global in 2013. În pofida prognozelor economice rezervate și a unei rate crescute a șomajului, peste 54% dintre antreprenori la nivel global au în plan angajări în 2013 pentru a-și asigura creșterea. 

Pentru a descărca materialele video este nevoie să vă faceți un cont. Veți primi o parolă pentru acces la toate materialele încărcate pe platformă. Filmele sunt disponibile în diverse formate: HD, wmv, mp4, flv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close