Imob.ro a lansat  o aplicație imobiliară pentru iPhone care „pune la dispoziție peste 250.000 de anunțuri imobiliare publicate de particulari și agenții din întreaga țară”.

Posesorii de iPhone care descarcă și instalează aplicația pot contacta proprietarii sau brokerii imobiliari pe telefon sau email.

 “Zilnic apar peste 1.500 de anunțuri imobiliare noi și o parte din ele apar doar în ziare. Sistemul nostru oferă acces aproape în timp real și la aceste anunțuri” a declarat Constantin Luta, Director General, Imob. “621 este numărul de surse monitorizate pentru extragerea de anunţuri format din 44 ziare şi 577 site-uri.”

Filtrare avansată
Căutarea se face în jurul locației curente, pe zone din întreaga ţară sau în locaţii recent căutate. Filtrarea se realizează conform parametrilor necesari unei căutări rapide şi complete a anunţurilor dorite.

Căutare pe hartă
Orice căutare pe anumite zone sau în jurul locaţiei curente, poate fi transformată într-o căutare direct pe hartă. Anunțurile imobiliare vizualizate pe hartă pot fi afișate oricand și sub formă de listă.

Căutarile mele
Aplicaţia salvează automat căutările efectuate împreună cu toate criteriile de filtrare corespunzătoare unei căutări pe care le puteţi folosi oricând doriţi accesând secţiunea “Căutările mele”.

Anunțuri favorite
Toate anunțurile marcate de dumneavoastră ca favorite le veți găsi salvate în “Anunțuri favorite”.

Aplicația este disponibilă pentru utilizatorii de iPhone și poate fi descărcată de pe Apple App Store la adresa https://itunes.apple.com/us/app/imob.ro/id592210758?mt=8 rel=”me nofollow”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close