Închide

Ce vrei să cauți?

Cum poate deveni suportabilă lumea din jur. Zonga

Când mă întâlnesc în oraș cu prieteni sau cu colaboratori, sosesc de obicei zâmbind.
Poate nu este cea mai bună, reușită, fericită zi, însă ajung în starea de relaxare datorită sferei egoiste pe care mi-o construiesc străbătând orașul cu căștile în urechi.

Lumea zăltată din București devine chiar suportabilă, datorită muzicii (am playlist-uri îndelung elaborate în timp) care curge din telefon.
E ca într-un film: vezi personajele care se mișcă pe lângă tine, prin fața ta, dar sunt din altă lume.
Tu ai lumea ta, în care asculți muzică.

Dacă vei coborî mâine la metrou Piața Victoriei M2, vei vedea oameni care își iau muzica de pe pereți cu smartphone-ul.
Vodafone și Trilulilu Music lansează de Mărțișor, în această stație de metrou, Zonga Music Space – o colecție de 15 playlist-uri accesibile prin simpla scanare cu telefonul a unor coduri QR.

Zonga Music Space ne-a pregătit QR coduri cu playlist-uri pentru străbătut orașul (“Muzică pentru citit in metrou”; “Bucureștiul Ascultă”; “Muzica Zilei”; “Muzică de mers pe jos”;  “Muzică de mers cu bicicleta”) sau pentru diverse momente ale zilei (“Muzică pentru trezit”, “Muzică de sală”). Sunt doar câteva exemple.
Playlist-urile vor putea fi ascultate și online pe www.zonga.ro.

În 18 alte stații de metrou, vei descoperi QR coduri de la Zonga cu „Melodia Zilei”. Scanezi și asculți.

Pentru a asculta pe telefonul mobil un playlist trebuie să instalezi aplicația Zonga pentru smartphones. Utilizatorii Vodafone au trafic pe mobil inclus în cadrul aplicației, indiferent de cât de mult ascultă Zonga.

Cabral coboară la metrou

Cabral vă invită mâine, vineri, 1 martie, la ora 16.00, în stația de metrou Piața Victoriei M2 (pasarelă), la lansarea oficială a Zonga Music Space de către Vodafone și Trilulilu Music. El este gazda. Alături îi vor fi două formații cu un sound inedit, Breeze si Tooftaff, care vor susține concerte live.

Trece-ți așadar în calendar: 1 martie, ora 16.00, Metrou Piața Victoriei.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu