mobilPay MasterCard Mobile

MasterCard şi Netopia au lansat astăzi mobilPay MasterCard Mobile, „prima platformă de plăţi mobile din România”.

Posesorii de carduri MasterCard vor putea să folosească aplicaţia pentru plata facturilor de utilităţi şi pentru reîncărcarea cartelelor preplătite, dar şi pentru a cumpăra produse și servicii.

mobilPay MasterCard Mobile poate fi descărcată gratuit în Google Play şi App Store.

Deocamdată, aplicaţia va permite plata facturilor emise de Orange România şi reîncărcarea cartelelor preplătite ale operatorilor principali de telefonie mobilă. De asemenea, pe lângă produsele şi serviciile generale, vor exista şi oferte exclusive pentru utilizatorii mobilPay MasterCard Mobile.

După ce descarcă aplicaţia, utilizatorii trebuie să se înregistreze, completând câteva date personale: nume, prenume, adresă de e-mail şi număr de telefon. Accesul în aplicaţie este securizat printr-un cod mPIN (mobile PIN) format din 6 cifre, definit iniţial de utilizator şi solicitat de fiecare dată când acesta deschide aplicaţia. Clienţii pot face plăţi în mobilPay MasterCard Mobile cu orice card MasterCard, iar înregistrarea cardurilor este necesară o singură dată.

NETOPIA mobilPay este lider pe piaţa din România în ceea ce priveşte microplăţile cu telefonul mobil şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online prin card.În iunie 2010, NETOPIA mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul unei competiţii din Silicon Valley. Aplicaţia românească s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expoziţii dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al giganţilor din domeniul IT.

MasterCard (NYSE: MA) este o companie de tehnologie în industria globală de plăţi. Operăm cea mai rapidă reţea de procesare a plăţilor din lume, oferind un liant între consumatori, instituţii financiare, comercianţi, autorităţi şi companii din peste 210 de ţări şi teritorii. Produsele şi soluţiile MasterCard fac activităţile zilnice de comerţ – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, administrarea unei afaceri sau managementul finanţelor – mai simple, mai sigure şi mai eficiente pentru toată lumea. Aflaţi mai multe informaţii pe site-ul www.mastercard.com, urmăriţi-ne pe Twitter @MastercardNews sau participaţi la discuţiile de pe blogul Cashless Conversations şi înregistraţi-vă pentru cele mai noi ştiri.

3 Comments

  1. De ce as folosi asta? Pt zumzi si alte site-uri de aceeasi factura? No thx . In plus facturile se platesc odata pe luna direct din home banking si in nici un caz nu vad momentan utilitatea platilor de pe un display de 4 inch …

  2. In 2011 la “European banking Asociation” Day, teza de pe buzele bancherilor europeni era “If banks don’t move faster, telecom will take over the payments.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close