Tableta Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G, primită în teste, a fost o surpriză. Plăcută, datorită performanțelor.
tableta Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate
(Între timp, a apărut o nouă tabletă de la Prestigio, MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, cu ecran de 8 inci, la 174 de euro –vezi mai jos.)

Cât costă un ambalaj care să atragă cumpărătorul? Probabil cu 1-2 euro în plus față de o cutie aproximativă, comandată la cooperativa Cartonajul.

Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G îți captează în mod sigur privirile încă de pe raftul magazinului. Este ambalată într-o cutie de calitate, semn că înăuntru ar putea fi un lucru de calitate.
În cutie descoperi mai întâi o husă de piele fină (ecologică), sub formă de mapă, pentru transportul tabletei.
Scoți tableta și vezi că partea din spate este acoperită cu un strat subțire de cauciuc/silicon negru, elegant și plăcut la atingere.
Tableta este construită cu grijă, cu atenție la fiecare detaliu.
PMP7Tableta Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate

După două săptămâni de utilizare, spun că Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G merită fiecare euro din cei 280-290 cât costă.
(De obicei, sunt destul de temperat când vorbesc despre gadgeturi pe acest blog, dar de data asta chiar merită să folosesc ceva aprecieri mai entuziaste.)

Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate (display 1280×800, diagonală 27,5 cm/10,1 inci) este destul de ușoară (680 de grame) și de subțire (10,2 mm) pentru a fi confortabilă.

Rulează Android 4.1 Jelly Bean, ca procesor are un Dual Core ARM Cortex A9, iar pe partea grafică, GPU Mali 400 MP Quad Core.

Bateria? De 6.400 mAh. N-am stat cu ochii pe ceas, dar după ce ai încărcat-o complet, cu Wi-Fi și pe navigare pe net ține până la 8 ore.

Memorie internă: 16 GB (rămân utilizabili cam 14 GB), dar poate fi sporită cu microSD de până la 32 GB. Plus, free storage de 5Gb in cloud prin aplicația Sugar Sync preinstalată.

Intrare HDMI. Are. USB2.0. Are. Bun!

Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G funcționează perfect și ca eBook Reader. Găsești preinstalată aplicația cu acces gratuit la suficiente cărți în limba română (cu ocazia asta am citit și eu cărțile lui Zelea Codreanu Zâmbet, dar și câteva alte multele în limbile de circulație mondială.

Defecte: la conbinația asta de preț/configurație/design, este cam greu să le găsești.
Poate cele două camere, de doar 2 MP?

Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate, Made in China, este adusă în România de ciprioții de la ASBIS.

Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, la 174 de euro
Cu câteva zile în urmă a apărut pe piață și Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, tabletă de 8 inci, disponibilă în alb si negru.

Ecran LCD IPS capacitiv multi-touch de 8 inci (rezolutie de 1024 x 768dpi), sistem de operare Android™ 4.1 Jelly Bean, procesor Dual Core ARM Cortex A9 de 1.60 GHz.
Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0
Spațiu de stocare de 8GB, ce poate fi extins printr-un card micro SD cu până la 32 GB.

Tableta Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 este oferită cu husă de piele ecologică inclusă în pachet  și are o serie de aplicații preinstalate (Skype, Office Suite Pro, Angry Birds, Gmail, video player, YouTube etc_. De asemenea, aplicatia eReader Prestigio oferă mii de ebook-uri în peste 22 de limbi, din care 30.000 sunt gratuite.

Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 va fi disponibilă în România la prețul de 749 de lei.

2 Comments

  1. Ati vrut sa spuneti cumva iesire HDMI? Ar fi suspect sa aiba intrare. Zic si eu, ca umil posesor de iPad si fara intrare si fara iesire 🙂

  2. Mi-am cumparat de de curand o asemenea tableta si sunt foarte multumit de ea. O recomand cu caldura.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close