DENT ESTET

Omul are 32 de dinți. Extrem de valoroși.
Un om care poate zâmbi relaxat, fără teama că atrage privirile pe niște dinți strâmbi, lipsă sau în suferință, e unul care psihologic stă bine.
Dacă ar fi să-i înlocuiască pe toți – prin noile tehnici dentare, altele decât clasica și nefericita proteză mobilă – costul poate atinge, de pildă, valoarea unui Mercedes Benz C Classe.

Și totuși, 90% dintre adolescenții români nu intră nici măcar o dată pe an într-un cabinet stomatologic – după cum arată studiile.

Medicii dentiști de la DENT ESTET au avut buna inspirație de a înființa o clinică  specială pentru copii și adolescenți:  DENT ESTET 4 Teens, cu targetul de vârstă 8-17 ani.

Spațiul desenat de arhitecți este unul relaxant și prietenos.
În sala de așteptare nu mai întâlnim clasicul mobilier de spital cu canapele din vinilin. Au fost instalate chiar și console pentru jocuri:

DENT ESTET
DENT ESTET 4 TEENS clinica stomatologica

Pentru vremea frumoasă  a fost pregătită o terasă de așteptare:

DENT ESTET 4 TEENS Terasa

Cabinetele, cu nume inspirate ca SmileBook, Fashion Street sau New York, amintesc de apetitul adolescenților de a lipi postere pe pereți:

DENT ESTET 4 TEENS

 

DENT ESTET 4 TEENS

 

DENT ESTET 4 TEENS

 

DENT ESTET 4 TEENS

Medicii de la DENT ESTET 4 Teens lucrează cu cea mai nouă aparatură hi-tech – durerile cu care am fost obișnuiți la dentist sunt aproape în totalitate diminuate – și sunt ultra-specializați în psihologia și problemele stomatologice care apar la această vârstă.

Concurs: Smile like a Music Star

 Clinica DENT ESTET 4 Teens a lansat un concurs pe Facebook care, pe lângă alte premii constând în electronice, oferă și patru vouchere în valoare de câte 100 de euro pentru tratamente dentare (50% dintre adolescenții români au nevoie de un aparat dentar și prezintă diverse afecțiuni gingivale).

Dacă aveți în familie sau știți vreun adolescent până în16 ani, îndemnați-l să se înscrie la concursul „Smile like a Music Star” organizat de DENT ESTET 4 Teens.

Mecanismul este simplu:

  • Participantii la concurs intră pe pagina www.facebook.com/DENTESTET4TEENS și publică 4 versuri în limba română despre zâmbet, compoziție proprie, pâna la data de 24 aprilie 2013.
  • Începând cu 26 aprilie, cei 4 finaliști alesi de juriu vor intra în etapa finala și vor putea fi votați prin vot unic de către prieteni.
  •  În cea de-a doua etapa a concursului, cei 4 finaliști vor putea aduna voturile publicului (vot unic) până la data de 10 mai 2013 și astfel intră în cursa finală pentru premii.
    În aceasta etapă, votul publicului valoreaza 60% din punctajul final, 40% din punctaj revenindu-i juriului.
  • După încheierea celor 2 etape de concurs vor fi luate în considerare voturile strânse de participanți în ultima etapa (60%) și votul juriului (40%) și va fi desemnat câstigatorul.
  •  Juriul este format din: un reprezentant DENT ESTET, Răzvan Krem Alexe (cântăreț), Cristina Bazavan (jurnalist și blogger), Florin Grozea (compozitor și producător) și Flick – textier la Radio ZU.

Știți vreun adolescent care nu a mai mers de ani buni la dentist?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close