Închide

Ce vrei să cauți?

Cea mai elaborată campanie de teasing. Găsește camionul!

Dacă ar fi sosit pe un aeroport american sau japonez unde sunt obligatorii amprentarea și fotografierea/recunoașterea facială, probabil că mulți dintre cei prezenți astăzi la enigmatica întâlnire „ Știi ce au în comun sarea de mare și Madagascar?” s-ar fi simțit vexați.

Însă, la respectivul eveniment de la clubul Biavati, s-au bulucit – unii mânați cu hotărîre de bodyguarzi – să se fie amprentați (cu ajutorul unei tablete cu un soft special) și fotografiați față/profil:

Andreea Stan www.30rocks.ro/
Cristi Șuțu (www.fotounion.ro) Sursa foto: www.nwradu.ro

Numai după aceste operațiuni primeai kit-ul de presă și dreptul de a părăsi sala. Altfel, nu.
(Cum a trebui să plec mai devreme și am sărit peste partea cu amprentatul, am fost silit să inventez un număr de articol de lege privind sechestrarea de persoane pentru a-l năuci pe un paznic și a părăsi clubul.)

Ați înțeles ceva până acum?
Tocmai asta a fost și scopul evenimentului: să se creeze mister.

Începutul: În fața clubului fusese parcat un TIR Mercedes, negru, cu simboluri aurii pe caroserie, care ar fi conținut o colecție prețioasă și exotică de obiecte din Madagascar, urmând a fi expusă în România.
În timpul evenimentului, camionul a dispărut cu totul, ușile clubului au fost blocate, iar cei prezenți, suspectați că ar avea legătură cu furtul, amprentați și fotografiați.

Imediat după incident, o celulă de criză a fost instituită online pentru recuperarea de urgență a camionului și încărcăturii.

Românii sunt rugați să se implice, contribuind cu indicii, fotografii, informații despre localizarea camionului furat, precum și deconspirând posibilii suspecți implicați în dispariția sa. În cazul în care încărcătura va fi recuperată, organizatorii sunt dispuși să împartă comoara cu toți cei care au trimis indicii și informații.
Toate informațiile trebuie plasate pe un site special www.GasesteCamionul.ro.

Fie că e vorba de vedetele invitate, de reprezentații presei, personalul din club sau orice alte persoane prezente sau nu la eveniment, oricine este suspect în acest moment. De aceea, avem nevoie de suportul tuturor pe www.GasesteCamionul.ro pentru a strânge suficiente indicii încât să găsim încărcătura și să o împărțim cu cei ce ne-au ajutat”- spun organizatorii.

Abia la sfârșitul lunii – când vin căldurile adevărate – vom afla ce conține camionul, unul dintre indicii – în afară de simbolul auriu de pe capotă – fiind acela că încărcătura trebuie păstrată la rece.

În rest, cred că toată lumea invidiază Wunderman, agenția care are în portofoliu un client capabil de asemenea buget 🙂

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. „Toarna” un prieten? Pe bune? Hmmm, proasta alegere de cuvinte. La cat a suferit tata de la comunisti tocmai pentru ca a ales sa NU fie turnator, imi lasa un gust amar termenul asta…. 🙁

Adaugă comentariu