Eaton EllipsePro_650

Eaton EllipsePro_650Un UPS Eaton pentru birouri sau locuințe costă între 110 și 400 de euro și vine cu o asigurare pentru electronicele scumpe, cum ar fi televizoarele plasmă sau computerele de top.

Producătorul Eaton a lansat în România noile modele de UPS, echipamente care asigură pentru o vreme energie electrică atunci când aceasta se oprește accidental, dar protejează și electronicele care sunt conectate la un astfel de dispozitiv de fluctuațiile de tensiune din rețea și de descărcările electrice.

 „Oferim garanție nelimitată pentru orice echipament electronic conectat la UPS-urile Eaton în caz că acesta este distrus de tensiunile de comutație sau de descărcările electrice” – spune Andrei Băceanu, IT Channel Manager.

Este o găselniță de marketing eficientă care comunică faptul că UPS-urile Eaton sunt atât de sigure în condițiile variațiilor de tensiune electrică, încât producătorul este gata să plătească orice electronice scumpe conectate dacă  acestea s-ar „arde”.

Eaton, companie specializată în managementul energiei, a lansat pe piaţa locală noua sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Eaton Ellipse PRO, proiectată special pentru protejarea stațiilor de lucru și serverelor de mici dimensiuni ce susțin aplicații critice.

Noile UPS Eaton Ellipse PRO – în patru modele – asigură o protecție eficientă împotriva pierderilor de date și a defectării echipamentelor pentru  managerii IT din companiile mici și mijlocii, proprietari ai unor afaceri mici din domenii precum arhitectură, medicină, avocatură, dar şi utilizatori casnici cu produse IT de valoare. Sunt disponibile în patru versiuni: 650VA, 850VA, 1200VA și 1600VA.

UPS-urile Eaton Ellipse PRO folosesc tehnologia line-interactive, cu reglarea automată a tensiunii (AVR Automatic Voltage Regulation – prin amplificarea sau atenuarea acesteia) ce asigură o tensiune constantă la ieșire, deși la intrare ea variază pe o gamă largă de valori de la 150V la 285V. Caracteristica integrată de reducere automată a supratensiunilor asigură protecție completă împotriva fluctuațiilor cauzate de lovituri ale fulgerelor din apropierea echipamentelor și include un indicator ce confirmă dacă protecția este activă. De asemenea, UPS-urile oferă protecție la supratensiuni și pentru linia de date, incluzând aici conexiuni de bandă largă (Broadband) și Ethernet.

Pentru o montare cât mai convenabilă și mai simplă, dispozitivele din gama Ellipse PRO pot fi folosite fie în poziție orizontală, fie verticală. În plus, opțional sunt disponibile kituri ce permit montarea în rack-uri sau pe perete.

1 Comment

  1. E o bună mișcare de marketing, dar eu aș citi înainte contractul cu toate notele de subsol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close