Închide

Ce vrei să cauți?

Veioza Philips Disney care se conectează la tabletă

Philips va lansa în septembrie pe piața europeană modele de lămpi destinate camerelor copiilor realizate în colaborare cu Disney.
Mi-a atras atenția modelul care se conectează la e-book reader sau tabletă și care își schimbă culoarea și intensitatea luminii în funcție de cum curge povestea:

Alte modele din gama Philips Disney Imaginative Lighting:

  • StoryLight and Mickey starter kit – lampă în formă de Mickey Mouse care sincronizează lumina în funcţie de povestea de pe e-book sau iPad.
  • SleepTime and Mickey &Minnie Mouse – lămpi pentru noptieră ce aduc magia Disney în rutina somnului, anunţând copiii asupra orei de culcare şi a celei de trezire.

  • SoftPals and Sulley and Mike from Monsters Inc., classic Mickey and Minnie Mouse – prieteni ai somnului, această lampă este ideală pentru lumina de veghe şi pentru a crea copilului obişnuinţa lecturii de noapte bună.
  • LED Candles and Princess, Minnie and Mickey Mouse – lumină caldă, difuză, care emite licăriri ce aduc o nuanţă de magie activităţilor şi camerei.
  • LivingColors Micro lamps and Cars, Planes, Princessand Ariel – peste 64 de culori de unde îţi poţi seta decorul spaţiului de joacă.
  • LivingColors Mini and Mickey &Minnie Mouse – schimbă camera copilului într-un loc de basm, distractiv şi diafan.

Prețurile nu au fost anunțate deocamdată.

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Sunt tare curios ce preturi o sa aiba..sunt interesat de un asemenea produs pentru cel mic.

Adaugă comentariu