Închide

Ce vrei să cauți?

Cum arată cloud-ul viitorului? Concurs

Hostway, compania care găzduiește 1,4 milioane de site-uri în întreaga lume (la noi, eMAG și Trilulilu sunt printre cele mai mari) va lansa curând un nou serviciu de cloud.
În pregătirea noii oferte, Hostway propune un concurs-dezbatere la care vă invită să participați.
Tema concursului: „Cum arată cloud-ul viitorului?”.

Cum se discută mult pe acest subiect, sunt sigur că puteți veni cu ceva idei/observații.
Reguli:

Concursul se desfasoara pe http://www.hostway.ro/cloudulviitorului până pe 15 septembrie.

Cei care se înscriu trebuie să răspundă la întrebarea “Cum arată cloud-ul viitorului?” și pot câștiga un iPad mini 3G. Câștigatorul va fi stabilit de un juriu format din reprezentanți ai Hostway România.

Există mai multe modalități de participare:

  • Poți să dai răspunsul până pe 15 septembrie 2013 pe profilele tale din rețelele de socializare Facebook, Twitter sau LinkedIn (acolo unde ai cont), folosind hashtag-ul  #cloudulviitorului , și pui linkul către postarea ta în formularul de înscriere. (Asigură-te că profilurile tale pot fi văzute și de cei care nu sunt în lista ta, pentru a ne permite să jurizăm răspunsul.)
  • Dacă ai blog, scrie un articol cu răspunsul tău și trimite-ne linkul aferent în formularul de mai jos.
  • Nu ai cont pe rețelele de socializare? Poți da răspunsul direct pe site, în caseta speciala.

Regulamentul concursului este aici.

Totodată, Hostway organizează și un concurs care se va desfășura doar pentru Twitter: “Cloud-ul viitorului în 140 de caractere”. Răspunde pe Twitter la întrebarea „Cum arată cloud-ul viitorului?”, folosind hashtag-ul  #cloudulviitorului, iar cel mai bun tweet va câştiga 100 de euro credit pentru cloud-ul Hostway.
Și pentru acest concurs este important să te înscrii și să lași link-ul cu postarea, aici: http://www.hostway.ro/cloudulviitorului.

Adaugă comentariu