În aprilie, când s-au pus în vânzare online biletele și abonamentele pentru Festivalul Enescu 2013, majoritatea s-au epuizat rapid, în câteva ore.
Festivalul stârnește un interes enorm în Europa – sunt așteptați să vină la București, special pentru eveniment, 20.000 de turiști străini – pentru că are ca invitați cele mai mari orchestre simfonice ale lumii, dirijori și soliști celebri. (Cam multe cuvinte mari, dar aceasta este realitatea.)

Și dacă în acest moment este imposibil să mai găsești bilete la spectacolele mari, există totuși o soluție pentru a experimenta Festivalul: transmisiunile live, cu sunet și imagine perfecte, la Grand Cinema Digiplex.
Grand Cinema Digiplex transmite de mai multă vreme, live, spectacole de pe scenele celebre ale lumii: Teatrul Bolșoi, Opera de Stat din Viena sau Scala din Milano.

La Festivalul Enescu va concerta și celebra Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam, pe 21 septembrie, spectacol care va fi de asemenea transmis live la Grand Cinema Digiplex:

Am bolduit cuvântul celebră pentru că în 2008 cei mai mari critici muzicali din lume, chestionați de casa de discuri Gramophone, au au ajuns la concluzia că Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam este „The Best……………………………………..

Dacă reușești să completezi aceste puncte-puncte cu ce au spus criticii muzicali despre Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam (trăiască Google!), lasă un comentariu și ai șansa să câștigi o invitație de două persoane la transmisiunea în direct de la Grand Cinema Digiplex.

Termen limită: 10 septembrie, ora 13.00. Comentariile vor sta în moderare pana atunci 🙂

Royal Concertgebouw Orchestra sună așa:

LATER EDIT: Castigatorii (o invitatie dubla) sunt: Popovici Georgeta, Simona, Alina C., Daniela Mustatea, Razvan Diaconescu, Diana, Georgiana Lungu, Adrian Cozma, Dragos Barbu, Dan Colceriu.

Organizatorii va vor contacta pe mail cu instructiuni pentru aintra in posesia biletelor.

13 Comments

 1. symphony orchestra in the world

 2. Razvan Diaconescu

  The Best symphony orchestra in the world.

 3. the best symphony orchestra in the world! 😉

 4. ,,…symphony orchestra in the world.”

 5. The best Symphony Orchestra in the world.

 6. Nu a fost numita The Best, ci The World’s Greatest Symphony Orchestra.

 7. The best symphony orchestra in the world

 8. The best symphony orchestra in the world.

 9. Raspunsul ar fi “The best symphony orchestra in the world”

 10. the best symphony orchestra in the world

 11. Criticii chestionati de casa de discuri Gramophone au ajuns la concluzia că Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam este „The best symphony orchestra in the world”

 12. In decembrie 2008 un grup de critici internationali ( intrebati de publicatia britanica Gramophone) au considerat Royal Concertgebouw Orchestra drept “best symphony orchestra in the world”.
  As vrea sa-i vad si sa-i aud “live” dar si o transmisie de calitate e destul de buna.

 13. Raspuns: The best symphony orchestra in the world.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close