Închide

Ce vrei să cauți?

YouTube e awesome (2). Distracţie cu rudele şi Twerking, noul Harlem Shake

Guest Post ușurel si amuzant, de week-end, semnat Anne-Marie Chelariu despre studioul de film Youtube din Los Angeles și Twerking – temă virală cu milioane de vizualizări strânse în ultimele săptămâni.

Bună!
Ziceam săptămânile trecute că YouTube e awesome. Păi chiar e! Şi uite ÎNCĂ un motiv: YouTube Space L.A arată ca în clipul următor şi e un studio video super echipat  în care orice partener YouTube poate veni să înregistreze gratis dacă are o super idee de proiect video.

Iar motto-ul e super inspirat: Learn. Share. Create

Mie încă-mi plouă din gură şi am pielea şmirghel:

Dacă vrei să îţi chinui puţin surorile, fraţii, părinţii sau poate chiar iubitul (iubita), The Sibling Challenge e exact ce trebuie 🙂
Nu mai spun că faci şi views pe tema asta (tuturor ne face plăcere să urmărim un pic de harmless family fun), iar relaţiile dintre rude nu pot decât să se consolideze după această provocare.

Închei cu trei filmuleţe care sigur vă vor încânta privirea.
Twerking-ul este THE dance move al momentului (cu toate că datează încă din 1993, New Orleans) şi cam toată lumea de pe YouTube o execută (cu mai mult sau mai puţin talent). Sper să nu ajungă chiar la amploarea Harlem Shake.

Şi dacă tot spuneam că Everybody does it, iat-o pe nimeni alta decât Hannah Montana (Miley Cirus) exersând:

Vrei să vezi cum ar reacţiona bunicii tăi dacă ar vedea minunea de nepot sau nepoată scuturându-şi coapsele de parcă retrăiesc cutremurul din 77?

OK, întrebarea e oare să fac şi eu un twerking video? 🙂

Până atunci, nu uitaţi, eu sunt Anne-Marie (MsAnneGreen) şi încerc, în fiecare marţi, să vă răpesc trei minute din viaţă. Pe Youtube! 🙂

Byyye!

Adaugă comentariu