Smart Bill, soluția românească de facturare folosită de peste 20.000 de companii (printre parteneri Google, Bitdefender, Hostway, PayU și Legis)  a primit o investiție de tip angel-investment de până în 100.000 de euro, din partea lui Lucian Todea, business-angel român și fondatorul ITNT. Compania ITNT este cunoscută prin cel mai de succes produs al său: soft32.com.
Investiția este destinată lansării Smart Bill pe piața internațională în țările vorbitoare de limbă engleză.

După ce în luna aprilie anunțam formarea unui Board of Investors din care face parte și Radu Georgescu, antreprenor în serie și investitor, a venit momentul să trecem la nivelul următor în dezvoltarea Smart Bill: extinderea pe piața internațională. Primele piețe pe care le vizăm sunt Statele Unite si India”, explică Radu Hasan, Co-Fondator și CEO Smart Bill.

Lucian Todea este Fondatorul ITNT, una dintre cele mai de succes inițiative antreprenoriale din România în domeniul IT, dezvoltatorul platformei de distribuție software soft32.com (100.000 de aplicatii de Windows, Mac si Mobile și peste 500 milioane de vizitatori unici de la lansare și până în prezent).

Decizia de a investi în Smart Bill a venit în mod natural, având în vedere faptul că vorbim de o altă inițiativă antreprenorială de succes, cu capital 100% românesc, care a devenit liderul de piață în România pe segmentul programelor de facturare și gestiune”, a declarat Lucian Todea, fondator ITNT și Angel Investor al Smart Bill.

Tranzacția în urma căreia Lucian Todea deține 5% din acțiunile Smart Bill a fost realizată cu ajutorul Biriș Goran (www.birisgoran.ro), societate care ocupă o poziție de top în clasamentul firmelor de avocatură din România şi care este recunoscută în industria IT/online pentru asistența acordată unor investitori și antreprenori în numeroase tranzacții sonore, dar și pentru facilitarea investițiilor din domeniu prin inițiativa VentureConnect (www.ventureconnect.ro).

1 Comment

  1. Si mai exact ce ii califica sa faca software contabil pentru India, care da anual castigatori la olimpiadele de profil sau pentru SUA care au ~50 de state si in fiecare oras din fiecare stat legislatia contabila este usor diferita?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close