Guest post de Victor Miron, Cluj

Fără comunicare nu poate rezista o relație. Mă refer la orice fel de relație. Fie ea relația cu cel mai bun prieten din liceu, cu un client, cu familia sau chiar cu partenerul de viață.
În urma unei întâmplări care m-a marcat, m-am gândit cum să ajut oamenii să țină legătura cu cei importanți din viața lor.

Mi-am dat seama că cel mai ușor e să fac asta prin intermediul telefoanelor mobile pe care le purtăm peste tot cu noi.
De obicei, trecem persoanele cu adevărat importante pentru noi în agenda smartphone-ului la categoria favoriți. E vorba de acele 10-15 persoane care dacă mâine nu ar mai fi te-ar afecta foarte tare.

Așa s-a născut ideea aplicției de mobil Favorit.es. În august, am lansat în Google Play prima versiune pentru Android – se poate downloada gratuit de aici.

Favorit.es face o serie de lucruri simpatice:

1. Ia automat favoriții din agenda telefonului tău (sigur că te lasă și să adaugi contacte noi sau care nu sunt la favoriți în agendă):

favorit.es contacte

2. La un interval setat de tine (zilnic, săptămânal, la două săptămâni sau lunar) te notifică printr-o căsută de dialog dacă nu ai comunicat cu acel favorit (prin apel telefonic, sms sau întânire):

favorit.es contacte neglijate

De asemenea, în aplicație vezi direct care sunt favoriții pe care i-ai neglijat.

3. Oferă un istoric-grafic al interacțiunii cu fiecare favorit:

favorit.es istoric

4. Oferă o opțiune de tip calendar prin care poți să îți stabilești întâlniri cu favoriții tăi:

favorit.es  planificare

5.  Te notifică cu o săptămână înainte de ziua de naștere a favoritului:

favorit.es alerte

Mai face încă o serie de lucruri drăguțe pe care te las să le descoperi singur.

Pe viitor o să dezvoltăm și versiunea Favorit.es pentru iPhone. Mai departe, chiar și o versiune premium care să te ajute nu doar să păstrezi relațiile, ci chiar să le îmbunătățești – în acest sens ne sfătuiește Hedi Hoka, doctor în psihologie.
În septembrie 2013 am câștigat locul 3 la Webstock la categoria Mobile Applications. Asta ne-a bucurat mult și ne-a făcut să continuăm cu și mai mare avânt.

Încearcă și tu aplicația, sigur mama ta o să se bucure că o vei suna mai des 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close