Cele mai folosite portaluri de Internet Banking au fost în luna august cele ale BRD, ING și BCR – conform studiului gemiusAudience.
brd-net.ro a avut 304.441 vizitatori, homebank.ro (ING) a fost folosit de 289.796 de clienți iar pe locul 3 găsim portalul BCR, 24banking.ro, cu 193.297 de utilizatori.

Top Internet Banking Portal Romania

Conform rezultatelor studiului gemiusAudience, 2,2 milioane de români cauta pe Internet informații referitoare la bani, investiții și servicii financiare.

35,8% dintre utilizatorii de Internet utilizează cel puțin o data pe luna online banking-ul, în timp ce un procent semnificativ de 52,4% nu folosesc niciodata astfel de servicii.

Studiul gemiusAudience, realizat de agentia de cercetare Gemius, conține date despre profilul utilizatorilor români de Internet, frecvența de folosire a Internetului și un clasament al celor mai populare site-uri. Studiul are la baza o metodologie hibridă care presupune combinarea mai multor tipuri de date: date site-centrice, date user-centrice și date din studiul structural.
Este un studiu continuu, care oferă date lunare ce permit urmărirea tendințelor din mediul online autohton.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close