Închide

Ce vrei să cauți?

Black Friday la Flanco începe la 6 dimineața. Catalogul de prețuri complet

Flanco Black Friday live
Flanco Black Friday live

Mâine dimineață în zori, începe nebunia prețurilor reduse de Black Friday în magazinele Flanco. Sunt așteptati, în cele 3 zile de discount, 1 milion de cumpărători.
La ora 06.00, se deschid ușile majorității magazinelor Flanco din țară.

De Black Friday, toate cele 82 de magazine Flanco vor avea orar prelungit cu 4 ore, iar majoritatea se vor deschide începând cu ora 6:00 – spune un oficial Flanco.
De asemenea, pentru a face faţă fluxului mare de vizitatori, compania a suplimentat numărul consultanţilor de vânzări cu 30% şi a dublat numărul caselor de marcat.
Astfel, procesul de facturare din magazine este estimat în medie, la 2 minute. Pentru cumpărăturile de Black Friday, Flanco asigură transport până în casă, în maximum 72h.

Ghid de cumpărături în Black Friday și transmisii live

În afara catalogului de oferte, Flanco a creat un Ghid de cumpărături in Black Friday, distribuit în 500.000 de exemplare, ce include recomandări pentru a te descurca mai ușor  în magazine. Ghidul va putea fi accesat şi online, pe interfaţa specială de Black Friday a site-ului Flanco.

Pe toată durata weekend-ului Black Friday, flanco.ro va avea rol de informare în timp real, cu video-live streaming din magazine.

Flanco Black Friday live

Știri despre stocuri și alte informații în timp real pe Twitter și Facebook

E bine să urmăriți contul de Twitter și pagina de Facebook Flanco, pentru că pe aceste rețele sociale vor fi postate în timp real știri despre stocuri valabile, programul magazinelor, ofertele speciale și puteți pune întrebări.

black friday Flanco Facebook Twitter

Avem în ofertă de 4 ori mai multe tablete şi smartphone-uri şi am triplat oferta de televizoare Smart, spune Violeta Luca, CEO Flanco Retail. Reducerile pe care le acordăm au valoare mare atât procentual, cât şi în valoare absolută – pentru electrocasnice mici şi accesorii avem reduceri care ajung la 80%, iar pentru televizoare avem reduceri care ajung la 5000 de lei.

Din categoria produselor electronice, electrocasnice şi IT, Flanco a introdus în oferta de Black Friday produse la preţuri speciale: un smartphone va avea preţul de 299 lei, un LED TV, cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 giga – 1499 lei, iar o tabletă de 7’’ 512 RAM şi 4 GB stocare va fi la preţul de 149 lei. De asemenea, produse foarte căutate de cumpărători se bucură de reduceri substanţiale: o tabletă Samsung Galaxy TAB2 de 7’’, cu wi-fi, va fi la doar 499 lei, un telefon Samsung Galaxy S3 de 64 GB – 1499 lei, un ultrabook 4Gb DDR3, 500GB, Intel HD Graphics – 1999 lei, un Smart TV LED 3D Philips cu tehnologia ambilight – 2999 lei.

Din categoria electrocasnicelor mari şi mici, foarte atractive sunt produsele: maşina de spălat frontală, capacitate 5 kg şi clasa A+ la 599 de lei, frigider capacitate de 218 litri la 699 lei, aragaz la 499 de lei şi espressor DeLonghi la 349 lei.

Nu uitați de concursul organizat de Black Friday, cu premiu o tabletă de ultimă generație, Quad Core și cu Android 4.2.
Pentru oferta completă Flanco la această oră (dar atenție, pe toată durata Black Friday se vor adauga produse noi), click: Catalog FLANCO Black Friday_2013

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ofertele Flanco au fost cam restrânse, eMAG a avut gama mult mult mai variată.
    Și au fost cam picate serverele lor. Dar stocurile au ținut mult mai bine decât in anii precedenți.

Adaugă comentariu