Închide

Ce vrei să cauți?

Black Friday. Flanco a vândut în 8 ore televizoare cât într-o lună

N-am fost în zori, la șase dimineața, când s-a deschis, de Black Friday, Flanco din Unirea, dar George, directorul magazinului, îmi spune că s-a blocat liftul din cauza puhoiului de oameni și că scena a fost aidoma celor pe care le vedem la televizor când magazinele occidentale sunt atacate la propriu, la deschidere, în campaniile de discount.

Eu am trecut pe la amiază, când majoritatea bucureștenilor se află la serviciu. Patru bodiguarzi la intrare, scanând dur posibilii infractori, un concert de piuituri de la tot felul de senzori și lume multă – nu doar privitori-vizitatori, ci oameni deciși să cumpere ceva, așa cum se vede în zilele normale în uriașele Saturn sau Media Markt din Germania.

Flanco Black Friday (2)
Azi la amiază, când majoritatea bucureștenilor se aflau la serviciu.
Deși era lume multă, la Flanco Unirea aveai loc să respiri.

Cinci case de marcat, maximum 15 persoane la coadă. Cele mai vândute produse (și care au avut și cele mai mari reduceri): tabletele, smartphone-urile, laptopurile.

Cinci case de marcat. Se cunoaște: cozile nu sunt lungi
Cinci case de marcat. Se cunoaște: cozile nu sunt lungi

Câteva reduceri interesante: Canon DSLR 650 kit: de la 2899 la 1999 lei; Nikon DSLR DS100: de la 2399 la 1699 de lei; iPad Mini de la 2549 la 1799 de lei.

Omuld e la Canon spune s-a vândut cel mai bine o „săpunieră”, Canon A2500, al cărei preț a coborât până la 199 de lei.
Omul de la Canon îmi spune s-a vândut cel mai bine o „săpunieră”, Canon A2500, al cărei preț a coborât până la 199 de lei.

Vedeta ieftinirilor la laptopuri a fost Lenovo Yoga, o bijuterie hardware:

Lenovo Yoga: discount de la 5000 la 3000 de lei.
Lenovo Yoga: discount de la 5000 la 3000 de lei.

Și la televizoare s-a dat o bătălie între cumpărători. Am tras cu urechea și principala ocupație a consultanților de vânzări era să dea un răspuns cât mai clar la întrebarea „Ce este ăla smart tv?”.

Flanco Black Friday (5)
Domnul din imagine îl întreba pe vânzător dacă modelul acela de televizor „prinde și Voyo”.

Dacă vreți mai multe imagini și în timp real, pe site-ul Flanco puteți vedea transmisiuni video în direct, via Youtube, din câteva magazine.
Puteți discuta cu Flanco și pe Twitter și Facebook.

Flanco anunță că, până la ora 14.00, 185.000 de vizitatori au intrat în cele 82 de magazine din țară.

Tabletele, televizoarele, telefoanele mobile și masinile de spălat se mențin în topul celor mai căutate produse. Până la ora 14.00 s-au vândut 7.000 de tablete, 3.100 de mașini de spălat, 2.750 de routere și peste 3.000 de smartphone-uri. Numărul de televizoare vândute de la deschiderea magazinelor echivalează cu vanzarea dintr-o luna medie.

Comenzile pentru cumpărătorii care au optat astăzi pentru livrarea la domiciliu sunt în proporție de 25% pe drumul către destinatari. Cu ocazia Black Friday, Flanco s-a angajat ca livrările până în casă să fie realizate în 72 de ore.

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    N-au romanii bani, asa-i ?

Adaugă comentariu