Închide

Ce vrei să cauți?

Oficial: PlayStation 4 vine pe 29 ianuarie în România

Sony Computer Entertainment Europe Ltd. anunță că va lansa în România PlayStation 4 (PS4) pe 29 ianuarie 2014.
Preţul începe de la 1799 de lei.
Pachetul promoțional PS4 va include consola și jocul Killzone: Shadow Fall, la prețul de 1999 de lei.

playstation 4

Periferice

Tot pe 29 ianuarie se va lansa şi o serie de periferice printre care se numără controller-ul wireless DUAKSHOCK 4, stație de încărcare pentru aceasta, dar și un suport vertical pentru consola PS4.
Datorită noilor senzori de mișcare, difuzoarelor încorporate, barei de lumină și a noilor specificații hardware, DUALSHOCK 4 va oferi noi posibilităţi de interacţionare cu jocurile din noua generaţie. Controllerul wireless va fi disponibil în culorile Jet Black, Magma Red și Wave Blue începând cu preţul de 269 RON.

Jocuri pentru PlayStation 4

Printre titlurile diponibile pentru PlayStation 4: Killzone™: Shadow Fall, cel mai recent joc al francizei dezvoltate de Guerilla Games și platformer-ul KNACK proiectul lui Mark Cerny, unul dintre cei mai influenți dezvoltatori din cadrul industriei.

Mai mult, studiourile Sony Computer Entertainment din întreaga lume lucrează la dezvoltarea a peste 30 de titluri precum InFamous™: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast și Everybody’s Gone to The Rapture. Dintre toate aceste jocuri 20 vor fi disponibile încă în primul an de la lansare, iar 12 nu fac parte din serii deja existente.

Dintre cele în jur de 110 de titluri third party aflate în dezvoltare pentru PS4, în perioada următoare  vor apărea jocuri mult aşteptate precum Destiny™, produs de Bungie și publicat de Activision, Call of Duty®: Ghosts și Skylanders Swap Force™, de la Activision, Diablo® III de la Blizzard Entertainment, KINGDOM HEARTS III și FINAL FANTASY® XV, semnate SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™ și Watch_Dogs™, produse și publicate de Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls® Online produs de Bethesda Games Studios, LEGO®Marvel™ Super Heroes şi Mad Max ™ al celor de la Warner Bros. Interactive Entertainment, dar și Minecraft, dezvoltat de Mojang.

Jucătorii vor putea să achiziționeze o serie de titluri independente (indie), precum: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (Honeyslug), Road Not Taken (Spry Fox) și Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. banuiesc ca sunt sanse mari sa apara mai repede pe emag, aduse de prin State neoficial.

Adaugă comentariu