Închide

Ce vrei să cauți?

Primele cifre despre Instagram și Foursquare în România

Zelist.ro a publicat, sub formă de infografic, informații privind userii de Instagram și Foursquare în România.

Pe Instagram, există aproximativ 64 mii de useri români activi all-time

Pe Foursquare, Zelist monitorizează 147 mii de puncte din România, 90 de mii de useri, 12 milioane de check-in-uri, 70 de mii de recomandări de locuri, aproximativ 3 milioane de vizitatori.

Cele mai fotografiate locuri pe Instagram sunt Aeroportul International Henry Coanda, Parcul Herăstrau, Arena Naționala și Plaja din Vama Veche.

Cei mai avizi useri de Foursquare sunt constănțenii, mall-ul cu cele mai multe check-in-uri este Băneasa Shopping Center, zona cu cele mai multe check-in-uri este Centrul Vechi București, iar cele mai populare locuri de întâlnire sunt Piața Romană și Piața Unirii din București.

Userul român cu cele mai apreciate fotografii și clipuri video pe Instagram este Inna.

În topul celor mai utilizate hashtag-uri se numără #love, #instagood si #instamood.

Și infograficul:

instagram_foursquare

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. interesanta era o alta statistica legata de 4square: cate „specials” oferte speciale sunt disponibile la nivel de luna per oras. in brasov lipsa acestor oferte face reteaua de socializare neinteresanta

  2. Orasele mici nu cred ca intra in shepsis, insa daca regteaua nu isi publica de dimineata ofertele noi speciale la vanzari de diferite produse si pana la restaurante si stiri din toate domeniile la nivel national si international, oamenii se indreapta spre site-uri sau alte retele care sunt prompte in furnizarea stirilor si noutatilor, cu cat mai repede, cu atat oamenii isi savureaza mai placut cafeaua sau micul-dejun.

Adaugă comentariu