Tinerii își fac singuri „televiziuni” și adună zeci de mii de abonați.

bianca adam tequila„Lucrez cu o reţea din Los Angeles ca să monetizez pe YouTube. Aş încerca şi cu YouTube România, dar deocamdată n-am avut surprize cu cei din SUA”, spune Bianca Adam (foto), care a devenit celebră pe YouTube ca Tequila.
Bianca are doar 16 ani, dar când vine vorba despre ceea ce face online vorbeşte “ca un om mare” şi se vede făcând asta pe termen lung: “Clar merită. O să investesc de acum oricât e nevoie numai în aşa ceva. Cu siguranţă voi face tot asta. Singurul lucru de care mi-e frică este să nu se sature internetul de mine, că eu de el nu am cum să mă satur”.

Deocamdată, internetul nu pare să se fi săturat de tequila1428 – acesta e numele canalului de YouTube al Biancăi, care are aproape 180.000 de abonaţi (da, sunt patru zerouri după acel 8) şi pentru care 100.000 de vizualizări pe clip reprezintă un lucru absolut normal.
În acest moment, cel mai popular clip al ei are aproape 455.000 de vizualizări şi nu mai puţin de 24 dintre upload-urile sale au peste 200.000 de vizualizări fiecare. Tequila a avut o ascensiune de-a dreptul fulminantă, având în vedere că a apărut pe YouTube în februarie 2012. “La primul clip, am filmat toată ziua, până la 11 noaptea, am editat şi l-am postat. Până la 1 noaptea am stat, că să văd cum merge. Nu intrau prea mulţi, dar a două zi dimineaţă a fost o explozie de vizualizări, like-uri, toată lumea îmi cerea mai multe şi atunci am continuat”, spune Bianca Adam, care locuieşte în Craiova.
Azi nu trece o zi în care să iasă pe stradă fără să fie recunoscută. Dar s-a obişnuit cu celebritatea, atât offline, cât şi online: “Prima dată când am atins 100.000 de vizualizări mă simţeam ciudat, voiam să-i răsplătesc cumva, să fac exact ce vor ei. Acum m-am obişnuit şi aştept din prima sută de mii, cam într-o săptămâna”.

Filmul, vă rog:

Un articol bine articulat semnat de Gabriel Bârligă, din care am extras și fragmentul de mai sus, aici.

1 Comment

  1. Un lucru de care să mândru că ești român. Sunt foarte mulți youtube-eri RO, care au conținut de calitate, și care merită să fie urmăriți. De menționat nu îi menționez, că ai o adevărată satisfacție când îi desoperi singur.

    O activitate pe care poți să o faci în timpul liber este să cauți canale de youtube românești faine. Senzația pe care o ai când găsesști un canal fain este la fel ca și când găsești o trupă noua de muzică, sau o carte genială

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close