Book of SuccessZiarele, televiziunile, site-urile sunt populate în ultima vreme, mai mult ca niciodată, de o faună dezgustătoare.
Nu știu despre voi, dar dacă se întâmplă să găsesc acasă televizorul deschis pe un talk show politic, uneori mi se face fizic rău, de parcă tocmai aș fi mâncat ceva alterat.

Există însă mulți alți români care nu sunt disperați să fure cu milioanele și își folosesc creierele pentru altceva.

Nu mai știam nimic de Mihai Pohonțu, un tânăr excepțional, pe care l-am întâlnit cu ceva ani în urmă în birourile din București ale producătorului de jocuri Electronic Arts.
Știți ce face Mihai acum? Este Vice President Game Operations la The Walt Disney Company, Inc. Coordonează  reţeaua de servicii de dezvoltare a jocurilor Disney Interactive, a cărei activitate se desfășoară pe trei continente.
Am descoperit noul destin al lui Mihai pe platforma online Book of Success, lansată astăzi de Genfiddich, cel mai premiat single malt din lume.

În cine investești tu, Mihai Pohonțu încredere în 2014?

Mihai Pohonțu: O persoană cu adevărat specială este Dragoș Hâncu, un antreprenor din România care construiește un studio de jocuri de la zero și care are planuri mari pentru anii următori.Studioul respectiv, numit Amber, are deja 30 de angajaţi – programatori, artiști, designeri – la mai puţin de un an de la înfiinţare, Dragoș are în plan să facă jocuri mobile artistice și inovatoare pentru o audienţă sofisticată. Sunt convins că veţi auzi lucruri foarte interesante despre Amber în următorii ani.

Book of Success Glenfiddich

Platforma online Book of Success îşi propune să adune poveştile de succes ale românilor cu realizări remarcabile, să-i aplaude şi să le transforme într-o sursă de informaţie şi inspiraţie pentru noi toți.

Proiectul debutează cu o ediţie pilot ce cuprinde o serie de interviuri cu 10 oameni de succes, împreună cu poveştile lor.
Designerul Andreea Bădală, arhitectul Attila Kim, antreprenorii Camelia Şucu şi Emmanuel Damanakis, Madeleine Florescu, deţinătoarea primei parfumerii de lux din România, regizorul şi scriitoarea Chris Simion, Mihai Pohonţu, vicepreşedintele diviziei de jocuri a The Walt Disney Company, Sebastian Burduja, consultant în cadrul Băncii Mondiale, Ştefan Iordache, COO Leo Burnett şi actorul Andi Vasluianu sunt oameni care au avut o contribuţie semnificativă la dezvoltarea domeniilor în care activează.
Glenfiddich lansează ediţia pilot şi în print, aceasta fiind găzduită  de revista The Institute.

Cei 10 invitați vorbesc despre oamenii care i-au inspirat şi susţinut la început de carieră și îi nominalizază pe tineri în al căror potenţial pentru reuşită cred cu tărie, dar şi colegi de generaţie pe care îi apreciază pentru realizările lor.

Mai mult, Book of Success va reuni alături de oamenii de succes şi tineri aflaţi la început de drum.
În primăvara lui 2014, Glenfiddich va lansa ediţia Who to Watch, ca parte integrantă a platformei Book of Success, unde se vor regăsi oameni cu potenţial pentru reuşită, a căror evoluţie merită să fie urmărită de-a lungul timpului. O parte din ei vor fi nominalizaţi chiar de către primii 10 oameni de succes care deschid proiectul.

Dar despre acest proiect, care îmi place mult, vom mai povesti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close