În 2007, gigantul China Electronics Corporation (CEC) a cumpărat divizia de telefonie mobilă de la Philips. Având de acum un brand celebru și experiență în producția de electronice, CEC s-a îndreptat cu telefoanele sale marca Philips spre piețe uriașe – Brazilia, Rusia, India, China.

La jumătatea acestui an, a intrat și în zona Uniunii Europene, prin România, cu două modele de smartphone-uri dual-SIM la prețuri convenabile, de sub 200 de euro.
După ce a testat piața românească,  înainte de Crăciun CEC aduce două noi smartphone-uri, la eMAG: Philips Xenium W6500 şi Philips Xenium W8510.

Punctul de diferență față de alte smartphone-uri cu Android pe care îl subliniază CEC este durata mare a bateriei a modelelor Xenium între două încărcări.
Philips Xenium a venit cu o găselniță: un buton lateral care închide funcțiile mari consumatoare de energie; dacă nu ai nevoie de Wi-Fi, de pildă, tragi de buton și bateria se conserva mai bine. Redeschiderea funcțiilor se face la fel de simplu, prin același buton.

Philips Xenium W6500

Cu toate funcțiile pornite – 3G, Wi-Fi, GPS – și la un nivel obișnuit de utilizare, din experiență pot să spun bateria Philips Xenium ține două zile – ne asigură Radu Ionescu, Reprezentant Distribuție.

Noile smartphone-uri sunt dual SIM (3G și GSM), au procesor quad core de 1,2 GHz, display de 4,2 respectiv 4,7 inci și rulează Android 4.2

Philips Xenium W8510

Prețuri recomandate și caracteristici tehnice:
Philips Xenium W6500 – 999 de lei
Philips Xenium W8510 – 1199 de lei

1 Comment

  1. Cat conteaza brandul. Normal daca se numea XiaoFenShui… nu ma batea gandul nici macar sa-l primesc in teste. Faptul ca scrie Philips pe el schimba putin situatia.

    Ma rog eu sunt fan Samsung dar asta nu ma impiedica sa testez alte produse.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close