Noii șefi ai LG România sunt extrem de ambițioși, dovadă că au reușit să aducă în magazinele românești, în premieră în Europa de Est, cel mai nou și revoluționar televizor: ultra-subțirele televizor cu ecran curbat  LG OLED (model 55EA9800).
Are grosimea mai mică de un centimetru (este într-o anumită măsură elastic) și, pentru a fi rezistent, are spatele din fibră ce carbon.

LG OLED TV

Dacă dai 9.000 de euro, cât este prețul de raft, nu-l poți lua însă imediat acasă. Ți-l aduce o echipă de specialiști care îl transportă cu grijă și îl montează.

 

LG_CURVED_OLED_TV

Stativul este transparent și înglobează discret difuzoarele 2.1 cu putere de 40W.
Ok, dar de ce curbat? Pentru o imagine de o calitate net mai bună. LG a pornit de la experiența vizuală din cinematografele IMAX și a calculat curbura perfectă pentru diagonala de 55 de inci, astfel încât imaginea să fie cît mai bună, indiferent de poziția în care se află privitorul.
La rândul ei, tehnologia OLED presupune că fiecare pixel este iluminat de sine stătător (față de retroiluminarea proprie LED), astfel încât contrastul este „infinit”. Sau, cum spun oficialii LG, televizorul OLED oferă albul cel mai alb și negrul cel mai negru.

De asemenea, din punct de vedere al dinamicii imaginii, timpul de răspuns al ecranului OLED este de 1000 de ori mai bun decât la un LED obișnuit.

Televizorul LG OLED cu ecran curb este 3D (tehnologie pasivă cu ochelari fără baterii) și SMART: vine cu magazin de aplicații plus o videotecă de filme 3D și se conectează la internet prin Wi-Fi.

Se găsește de astăzi în magazinele mari de electronice.
Cum s-a aflat la precomandă din primăvară-vară și LG a putut astfel să măsoare interesul pe piață, speră să vândă 1.100 de exemplare în România.

3 Comments

  1. In ce perioada spera sa vanda atatea bc?

  2. @Tudor: 1 an.

  3. o wow. pretul mi se pare foarte mare chiar daca inteleg ca este deschizator de drumuri intr-un fel sau altul (parca stiu ceva de la Samsung ceva asemenator de vreun an, poate ma insel).

    produsul este clar exclusivist si targetul e restrans. e mai scump ca un Logan

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close