Chiar dacă administratorii de pagini de brand sunt nervoși pentru că rata de engagement a scăzut, Facebook rămâne un spațiu Social Media foarte atractiv: aproape un sfert dintre utilizatori intră în medie de cinci ori pe zi în conturile lor.

Twitter tinde să devină un spațiu al „bătrânilor”: cea mai mare creștere a numărului de utilizatori a venit de la segmentul de vârstă 55-64 de ani. Poate și datorită faptului că dacă îți alcătuiești cu grijă liste de conturi de urmărit, Twitter poate constitui cea mai serioasă „agenție de știri” mondială?

67% dintre utilizatorii Google+ sunt bărbați.

Pe Instagram sunt urcate zilnic 5 milioane de poze.

Și altele despre Social Media în 2013:

social-media-2013

Sursa.

5 Comments

 1. Deci in medie fiecare utilizator Facebook uploadeaza 250 poze pe zi. Credibil 🙂

 2. @Pompei: Bun spirit de observatie. E o greseala evident, poate millions in loc de billions. Desi si asa e mult!

 3. hmmm…si asta e tot articolul? stiu infograficul asta de pe Pinterest inca de anul trecut, nimic nou sub soare, s-a tot sharuit si vehiculat pe toate platformele…am zis ca vine ceva mai cu greutate si mai original…

 4. Google+ are o relevanta atat de artificiala incat mi se face greata.

  Singurul sau motor de tractiune este Youtube in momentul de fata, si cred ca mai cunoastem cel putin un exemplu de rateu al Google de a impune produse: esecul Google Wave.

  In subsidiar, imi displace ideea asta de a folosi un grup de utilizatori drept masa de manevra in incercari de-asta de parghiere.

 5. Alex, din punct de vedere al poztionarii pe Google, plusurile de la Google + chiar au un impact foarte mare si in viitor aceste plusuri vor avea un impact si mai mare.

  Si Google Authorship de asemenea da o tractiune destul de mare si completeaza o strategie de seo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close