Nu cred că ți-ar conveni ca în timp ce medicul dentist îți umblă pe canalul unui dinte sensibil, gândurile să-i zboare de fapt la chestiuni practice gen „oare am făcut comandă pentru materiale” sau „să nu uit să dau anunțul acela cu angajăm asistentă”.

Asta este însă situația multor cabinete: medicul se ocupă și de tratamente, și de administrarea businessului.

Astfel că după modelul țărilor dezvoltate, va apărea și în România funcția de Dental Office Managers (DOM).

Deocamdată, la București, s-a înființat Școala DOM, cu sprijinul și după metodele Asociației Americane de Dental Office.

Cursurile durează 3 luni și sunt accesibile tuturor, chiar și celor care nu au avut contact cu domeniul stomatologic și le garantează absolvenților diploma de recunoaștere a abilităților de DOM.

dent estet ADOM

Înscrierile se primesc până pe 15 martie.  Taxa este de 450 de euro, dar prima serie de cursanți beneficiază de o reducere de 50 de euro.

Cursurile sunt împărțite în 3 module și vor fi susținute de experți din diverse domenii.

Informații suplimentare și înscriere, aici.

1 Comment

  1. ce chestie, curs de dom, 3 luni, 450 de euro, curs de ima, 3 luni, 1500 de euro. pentru ca fraierii care cred ca le trebuie diploma ca sa lucreze in presa sunt destui:)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close