Închide

Ce vrei să cauți?

Care sunt tendințele în online-ul românesc? Aflăm miercuri, de la BRAT

BRATBRAT va face publică, miercuri după-amiaza, la Hotel Hilton, sala Diplomat, o radiografie a online-ului românesc din ultimii șapte ani, ceea ce e o premieră. Vin și niște invitați interesanți din străinătate:

 “Tendinţe în online: audienţă, modele de afaceri, conţinut” este tema ediţiei din acest an a Zilei Cercetării media organizate de de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), pe 26 martie 2014, începând cu ora 15.30, la Hotel Hilton, sala Diplomat.
Evenimentul marchează o premieră pe piaţa românească. Este pentru prima dată când BRAT va face publică o radiografie a online-ului românesc, așa cum a crescut în ultimii șapte ani prin intermediul Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI), singurul instrument recunoscut de industria media pentru măsurarea și evaluarea performanțelor în mediul virtual.
Este de asemenea  pentru prima dată când direcţiile din online-ul românesc vor fi puse faţă în faţă cu modele de dezvoltare din online-ul european.

Ce înseamnă să revoluţionezi în online? Răspunsul va veni de la Elias Gagas, Managing Director al Tailwind EMEA, companie  care oferă industriei de media şi de publicitate soluţii integrate de utilizare a tehnologiilor digitale pentru dezvoltarea rapidă a afacerilor.
Despre monitorizarea conflictelor în vânzarea pe mai multe canale, dar şi despre factorii-cheie pentru succes în online va vorbi Gilles Guillou, Chief Revenue Officer pentru La Place Media, primul Premium Adexchange din Franța.
Gillou va pleda şi pentru “un parteneriat al editorilor” ca forţă de necontestat pentru viitorul media online. Cu o experienţă de cercetare în media de 35 de ani, fost Marketing Director al prestigiosului cotidian “The Observer”, în prezent Global Director al Kantar Media, Jennie Beck se va alătura dezbaterii pentru a puncta despre tendinţele de măsurare în online la nivel internaţional.

În cadrul Zilei Cercetării Media, Arina Ureche, Director General BRAT va prezenta în premieră tendințele din online-ul românesc din ultimii șapte ani. În al doilea panel din cadrul evenimentului, Orlando Nicoară, Director General Mediafax Group şi Dragoş Stanca, Managing Partner Think Digitalvor dezbate despre provocările şi oportunităţile financiare şi de conţinut ale mediului online.
Pentru programul detaliat al evenimentului, consultaţi site-ul BRAT.
Pentru informaţii în timp real despre evenimentele BRAT, urmăriţi pagina de Facebook a organizaţiei.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu