Închide

Ce vrei să cauți?

Nopțile magice de astă vară se vor repeta la Summer Well

Au fost niște seri și nopți magice anul trecut, la Orange Summer Well, în parcul de la Buftea.
Miracolul se va întâmpla și anul acesta:

Suede-Summer-Well

După ediția sold-out de anul trecut, Summer Well revine și în 2014 pentru două zile pline de muzică bună, distracție și multe surprize. Festivalul se va desfășura în al doilea week-end din luna august, pe 9 și 10 august, la Domeniul Știrbey din Buftea – anunță Orange România.

Summer Well păstrează structura de la edițiile anterioare și va aduce pe scena principală 10 dintre cele mai importante trupe ale momentului.
Astfel, în cele două zile ale festivalului, pasionații de muzică îi vor putea vedea pe Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth și Prides. De asemenea, organizatorii pregătesc momente speciale și multe surprize, care însă vor fi dezvăluite în lunile ce urmează.

Începând de astăzi se pun în vânzare abonamentele pentru cele două zile de festival. Prețul acestora este de 199 lei și vor putea fi cumpărate din orice Orange shop sau online, de pe www.easytickets.ro. Special pentru iubitorii de muzică de calitate, în intervalul 10 – 30 aprilie, biletele achiziționate din Orange shops vor beneficia de o ofertă promoțională și v or fi disponibile la prețul de 159 lei. Lista completă a magazinelor Orange se găsește pe www.orange.ro/shops.
Sursă foto: iconcert.

Adaugă comentariu