deezer

deezerFolosesc Deezer pe telefon de vreo doi ani (varianta cu plată, la pachet cu abonamentul). Am găsit de-a lungul timpului cam toată muzica pe care am căutat-o și am dorit-o (acces la 30 de milioane de piese).
Aplicația/serviciul se mișcă excelent și pentru 4 euro pe lună oferă mai mult decât iTunes, de exemplu.
Deezer anunță azi noutăți:

Pentru prima dată de la lansarea serviciului, cei care folosesc Deezer gratuit pe desktop vor putea asculta piesele favorite și pe telefonul mobil, prin două funcții noi: FLOW si Playlist Radio.

De asemenea, Deezer înlătură toate restricțiile de timp pe desktop și pe tabletă.

Tot astăzi este lansată și noua versiune Beta a aplicației Deezer pentru Mac care, pentru prima dată, îți permite să-ți unești actuala colecție de muzică cu cea de pe Deezer, punând astfel toată muzica ta într-un singur loc și făcând-o disponibilă pe orice dispozitiv.
De testat.

5 Comments

  1. De unde se poate downloada aplicatia nativa de Mac?

  2. Asta e ca si Spotify, pacat ca nu merge si in US.

  3. @Robert: Nu folosesc Mac, dar banuiesc ca daca iti faci cont pe Deezer, o gasesti.

  4. Am cont, dar nu am gasit decat Mac Controller (oficial, la ei pe site) care este echivalentul unui soft care ruleaza in tray in Windows. Comportamentul “controller”-ului este ca gestioneaza Deezer in browser. Nu cred ca aceasta este aplicatia nativa oficiala.

  5. @Robert: O sa rog Deezer sa-ti raspunda in zilele urmatoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close