LG Curve OLEDE o poza mediocră, pe care am făcut-o aseară cu telefonul, dar se poate observa cât de subțire (sub 1 centimetru) a ajuns un televizor din categoria premium, de lux, LG Curved OLED 55EA9800 pe numele său.

Premiat internațional pentru design, are ecranul curbat.
Nu este un artificiu de marketing/proiectare.
Curba televizorului este inspirată de cinematografele IMAX, pentru ca filmele și emisiunile TV să se vadă cât mai bine, din orice unghi.
Stativul este de cristal fin (încorporează sistemul de sunet) iar carcasa spate, din fibră de carbon, pentru rezistență.

Primul model din serie are diagonala de 55 de inci, dar în vară vor mai apărea patru modele diferite ca diagonală, până la 77 de inci.

Dacă în iarnă un astfel de televizor costa în jur de 40.000 de lei, acum prețul a coborât până spre 25.000 de lei. E normal să se întâmple asta, pe măsură ce tehnologia ecranelor OLED curbate se maturizează.

LG CURVED OLED foto (549x640)

Televizorul tablou: LG Gallery OLED TV
Foarte elegant este și modelul încastrat într-o ramă de tablou care ascunde sistemul de sunet și poate fi astfel prins pe perete: Gallery OLED TV. (Vedem desigur multe televizoare fixate pe perete, dar nu sunt OLED.)
Poate fi setat să ruleze fotografii personale sau artistice atunci nu este folosit pentru funcția de bază.
Se vinde foarte bine, pentru că este o opțiune pentru interioarele pretențioase.

LG Gallery OLED TV

Platformă SMART TV nouă, WebOS
Mare parte din colecția 2014 de televizoare LG vine cu o nouă platformă pentru funcția de conectare la Internet SMART TV, LG WebOS.
Ușor de utilizat, WebOS este intuitivă pentru că prezentarea funcțiilor și orientarea în setări sunt conduse de un păsăroi animat care apare pe ecran și dialoghează cu tine.
Cred că este cel mai prietenos sistem de operare pe care l-am văzut până acum pe un televizor. Arată așa:

LG WebOS

Televizorul care știe ce vrei
Televizoarele LG au funcția de înregistrare programată a emisiunilor pe un hard disk extern.
Mai mult, învață care sunt obiceiurile de consum ale celor din casă: dacă obișnuiești să te uiți constant la un serial de exemplu, în momentul în care se întâmplă să nu o mai faci, televizorul îți înregistrează automat respectiva emisiune. Poate vrei să o vezi mai târziu.

Televizoare ULTRA HD
Mi-au mai atras atenția noile televizoare ULTRA HD (3840 x 2160) care convertesc imaginile clasice în 4K și vin cu un sistem de sunet 5+2 de 120W semnat Harman Kardon.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close