Primită azi dimineață:

Draga Victor,

Iti scriu ca un mic update, daca vrei, pentru The Pole Society si cu o rugaminte. De unele sunt convins ca stii, altele sper ca sunt vesti frumoase si pentru tine.

De la lansare, startup-ul a crescut tare frumos. Ne-am lansat in Irlanda cu un partener si urmeaza sa incepem activitatea si pe alte piete.
Saptamana trecuta am castigat doua premii (la Mobile Marketing Awards si ZF Mobilio) si am fost shortlistati la premiile Sabre.

the-pole

Pe langa asta, suntem shortlistati intr-o competitie de startup-uri numita The Summit – Kilimanjaro.
Am fost alesi in top 10% din peste 2.000 de startup-uri, iar acum suntem in stadiul de vot public. Pe scurt, primele 50 de startup-uri in functie de voturi ajung in faza finala si au sansa sa plece in Kilimanjaro la aceasta conventie de startup-uri. (People’s Choice Awards).

Acesta e si motivul pentru care iti scriu. Avem sansa sa fim singurul startup romanesc care castiga o competitie organizata de cei de la The Summit, dar pentru asta avem nevoie de ajutorul tau.

Voturile se dau aici: http://thesummit.co/kilimanjaro/nominees-alpha#entry-114 (asteapta cateva secunde dupa ce dai click pe link, te rog, au un sistem putin mai lent)

Ne-am bucura enorm daca ne-ai ajuta cu un vot si cu share-uirea vestii despre competitie. Practic, suntem pe ultima suta de metri si avem sanse reala de a castiga. 🙂

In cazul in care castigam, vom face un livestream din Kilimanjaro pe panourile digitale din Bucuresti. 🙂

Multumesc tare frumos!
Matei

Durează maximum 20 de secunde să votezi!

3 Comments

  1. Am citit “shortlistati” si m-am oprit. Scuze!

    P.S.: Succes!

  2. Am votat cu toate ca e aiurea rau de tot sa depinzi de niste Like-uri …

  3. succes baieti,,,sa castigati….pentru ROMANIA….si bineinteles pentru voi in primul rand…pentru ca meritati

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close