Închide

Ce vrei să cauți?

Aplicația asiqo, câștigătoare la Telekom Innovation Contest

asiqo
asiqo

Aplicația asiqo, dezvoltată de Lorand R. Minyo și Mircea Patachi, este ideea câștigătoare la nivel național a “Telekom Innovation Contest”*, o competiție dedicată în special studenților și antreprenorilor cu idei de startup-uri, coordonată în România de Romtelecom și COSMOTE

asiqo creează o punte între offline și online: utilizatorii scanează cu telefonul reclamele de la TV, din outdoor, din publicații, flyere și primesc vouchere, pot cumpăra bilete sau să aibă acces la  jocuri interactive.
La rândul lor, agențiile de publicitate care folosesc asiqo pot să își cunoască mai bine audiența globală a reclamelor.

asiqo

 

La Champions Pitch din 27 iunie din Cracovia, Polonia, asiqo va concura cu echipe din Slovacia, Ungaria, Muntenegru, Macedonia, Cehia, Israel, Polonia, Croația, Germania, Italia și Marea Britanie.
Între 23 și 26 iunie, Lorand R. Minyo și un membru al echipei se pot alătura celorlalți finaliști la programul Startup Training cu o durată de patru zile. Mai mult, echipa câștigătoare va urca pe scenă la “Noaptea Lungă a Startup-urilor” pe 6 septembrie, în Berlin, la care sunt așteptați până la 6.000 de invitați.

*Telekom Innovation Contest este organizat de Telekom Innovation Laboratories, hub:raum – programul de tip incubator al Deutsche Telekom – și Kitchen Budapest, precum și mai multe companii naționale din cadrul Deutsche Telekom. În România este coordonat la nivel național de Romtelecom și COSMOTE.

Echipe creative de studenți, antreprenori cu idei de startup-uri și startup-uri IT și-au putut înscrie ideile pe www.telekom-innovation-contest.com la următoarele categorii: „Cloud-Based Productivity”, „Future Media & Communication”, „Internet of Things”, „Cyber Security”, „Reality Data” și „Smart Energy”.

Premiile competiției internationale includ posibilitatea de a negocia investiții de până la 150.000 de euro, participarea la programe internaționale destinate startup-urilor, pachete de servicii precum servere Amazon, dar și interacțiunea cu experți din cadrul grupului international Deutsche Telekom.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu