Închide

Ce vrei să cauți?

Să căutăm împreună cea mai bună aplicație de business!

Premiu: promovare de 10.000 de euro.

Avem deocamdată 41 de aplicații românești de business*  înscrise în concursul internațional „Business Wall of Fame” inițiat de Deutsche Telekom și desfășurat în cinci țări: România (susținut de Romtelecom), Cehia, Croația, Ungaria, Polonia și Slovacia.

E foarte posibil să avem și mai multe, pentru că mai sunt câteva zile până când se termină înscrierile (deadline final 2 iunie).

„Business Wall of Fame” a invitat dezvoltatori de software și startup-uri IT să își înscrie în concurs aplicații de business destinate întreprinderilor mici și mijlocii, aplicații capabile să ușureze munca și să crească productivitatea.

Concursul intră în etapa a doua, ce a votului din partea comunității de afaceri
Acest anunț este pentru tine:
Cei care vor vota aplicațiile preferate intră în competiție pentru un premiu tentant oferit de organizatori: promovare în valoare de 10.000 de euro în cadrul unei campanii publicitare dezvoltate de Romtelecom.

Romtelecom BWF

Ce trebuie să faci pentru a te califica pentru premiul în valoare de 10.000 de euro

– Intri pe site-ul  Business Wall of Fame 

– Citești prezentările aplicațiilor

– Stabilești care ți-ar fi de folos, care ar ajuta compania în care lucrezi

– Votezi printr-una dintre modalități: e-mail, Facebook, Google+, Twitter sau LinkedIn.

Business Wall of Fame

– Completezi formularul cu datele companiei pe care o reprezinți, formular pe care îl primești online

Perioada de votare: până pe 30 iunie

Desemnarea câștigătorului premiului în valoare de 10.000 de euro
În funcție de argumentele votanților (de ce consideri o anumită aplicație ca fiind cea mai bună), un juriu de experți va selecta câștigătorul unei campanii de promovare în valoare de 10.000 de euro în cadrul unei campanii publicitare dezvoltate de Romtelecom, în cazul în care aplicația susținută câștigă premiul „Cea mai bună aplicație națională”.

Reamintesc că dezvoltatorul software desemnat drept Câștigător al celei mai bune aplicații naționale va beneficia de promovare în cadrul unei campanii de marketing dezvoltate de Romtelecom, în valoare de 30.000 de euro, și poate deveni Partener Cloud al Romtelecom Business Solutions, aplicația sa intrând în portofoliul de produse al Romtelecom.

De asemenea aplicația câștigătoare la nivel internațional (din cele cinci țări participante) asigură companiei desemnate statutul de Partener Cloud al Grupului Deutsche Telekom în toate cele șase țări înscrise în competiție, ajungând să fie cunoscută de aproape 1,3 milioane de clienți business. În cooperare cu hub:raum din Cracovia, o propunere de investiție de până la 80.000 de euro poate fi acordată câștigătorului la categoria „Cea mai bună aplicație de business a unui startup”.

*Dintre cele 41 aplicații înscrise în Business Wall Of Fame, 8 participă la categoria startup, 15 sunt înregistrate pentru Best International App și 14 pentru Best National App.

Beneficiile enunțate de câteva dintre ele:

  1. Rezolva toate problemele cu facturarea în cel mai simplu și eficient mod. În plus, e accesibil oricând, oriunde, de pe orice dispozitiv!
  2. Eficiența din punct de vedere al costurilor, timpului alocat gestionarii recrutării și selecției, fără a diminua însă calitatea procesului.
  3. Niciodată nu a fost mai simplu să faci comerț online și în același timp să-ți gestionezi întreaga afacere în mod integrat.
  4. Permite organizarea și partajarea documentelor in Cloud simplificând modul de lucru cu șabloane de documente actualizate din baza de date.
  5. Automatizarea gestionării magazinului online, gradul ridicat de customizare a temelor și flexibilitatea extinderii functionalităților.
Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu