Închide

Ce vrei să cauți?

LG G3. Smartphone-ul cu cel mai bun ecran

LG G3
LG G3

LG G3 LG G3 a fost lansat în această seară, într-un eveniment fastuos (concomitent la Londra, New York, San Francisco, Seul, Singapore și Instanbul), semn că producătorul coreean devine și mai agresiv în promovare, după modelul concurentului Samsung.

Din ce văd la o privire rapidă peste caracteristicile tehnice, e foarte, foarte posibil ca LG G3 să aibă vânzări foarte bune.

În primul rând, ecranul.
Este, clar, cel mai bun la categoria smartphone-uri premium lansate de producătorii mari: diagonală ok de 5,5 inci, rezoluție impresionantă Quad HD (2560 x 1440, 538ppi), de două ori mai mare față de cea a unuia Full HD.

Camera de 13MP cu Stabilizator Optic de Imagine Plus, cu un „revoluționar” – spun oficialii LG – Laser Auto Focus „care poate face poze deosebit de clare într-o fracțiune de secundă”.

Procesor: Qualcomm Snapdragon 801, 2,5GHz Quad-Core).

Memorie 16/32MB eMMC ROM / 2/3GB DDR3 RAM /microSD slot (maximum 128GB).

Baterie: 3.000mAh (detașabilă). LG promite o durată mai mare pentru că a înlocuit metalului catodic al bateriei cu grafit.

Sistem de operare: Android 4.4.2 KitKat

Dimensiune: 146.3 x 74.6 x 8.9mm

Greutate: 149g

LG G3 are carcasă din policarbonat cu finisaj metalic, în mai multe culori – negru, auriu, alb, roșu.

De mâine se va găsi în magazinele din Coreea, urmând să ajungă treptat și pe celelalte piețe. Prețul? Aș vrea să îl știu și eu.
Până când vine și în România la teste, vă las cu niște poze:

Adaugă comentariu