Midocar (dealer Audi și Wolswagen în România) a urcat ieri pe Youtube un clip pe care îl prezintă ca „fiind primul interactiv din industria auto din România”.
Clipul promovează modelele Audi A3 Sportback, Audi A3 Limuzina, Audi A6 allroad, Audi Q3 și Audi Q5.

Dacă dai click pe mini-bannerele care apar în partea dreaptă, ești direcționat către un minisite de înscriere la test drive.

La final, clipul îi oferă utilizatorului posibilitatea de a alege el însuși o mașină dintre cele cinci modele cu care să se încheie filmul. Un clip cu cinci finaluri diferite, așadar.

Spotul și microsite-ul au fost realizate de agenția de publicitate Frank în colaborare cu echipa Bhappy.
Păreri?

2 Comments

 1. Da, am o parere proasta.
  Este atat de 2008 incat nu merita un post de-al tau doar daca e campanie 🙂

  Ca sa si explic sunt doarclipuri urcate pe YT cu editari invideo aoi puse Adnotations, e adevarat, cu link extern(aici au bagat niste banuti, putini).

  Era mult mai scump sa faci o campanie cu adevarat interactiva, cu ad-uri interactive full instream sau LP-uri personalizate, vezi Groupama/Trilulilu de acum 120 de ani.

  Nici in auto nu-s primii, in 2010 Hyundai s-a gandit sa bage mai multi bani in zona asta.

 2. @Axin Cornel: Nu, nu e campanie, relax 🙂
  Știi de ce l-am dat? Și știi de ce cred ca ești cam aspru?
  Sunt in juriul Internetics de vreo 5 ani și (părere personală care poate fi evident amendată) avem destul de puține proiecte de acest gen. Avand puține proiecte (nu din vina agențiilor neaparat, ci a bugetelor, rezervei clienților etc), orice încercare de a face ceva deosebit mi se pare de semnalat.
  Altfel, știi: vînzările auto din România nu se simt prea bine și nu putem face comparație cu resursele de advertising din piețele mai răsărite.
  Spor, vorbim!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close