Acum doi-trei ani, la Cluj, când am gustat prima dată din bucatelele lui (un excelent muşchi de porc cu dulceață de ceapă), am fost tentat să fac una dintre glumele mele cinice, dar m-am abținut la timp.

Și bine am făcut. Lui Adi Hădean nu i-ar fi picat bine: se străduise să marineze și să prepare carnea cât mai aproape de perfecțiunea unui chef cu stele Michelin. Privise masa oferită prietenilor cu seriozitate maximă.
Seriozitatea, perseverența şi puterea de muncă l-au dus unde este acum: posesor al unuia dintre cele mai bune bloguri culinare din România (poate cel mai bun, nu sunt chiar specialist în domeniu) și al unei comunități fantastice de fani.

E simpatizat și influent în lumea online fără să practice ipocrizia obişnuită adesea în branşă. Maramureșean de origine, acum ardelean dintr-o bucată, îi mai aleargă fără jenă şi ferm, când e cazul, pe băgătorii în seamă de pe Facebook.

A fost o surpriză nemaipomenit de plăcută în seara asta să aflu că Adi Hădean este primul român „Vodafone Firsts”, în cadrul proiectului internațional pe care acest operator îl desfășoară în 10 țări.

Ce este Vodafone Firsts?
“Vodafone Firsts” este un program global de brand, lansat la începutul anului, prin care Vodafone dorește să îi ajute și să îi inspire pe oameni să facă lucruri extraordinare, pentru prima data în viața lor, cu ajutorul tehnologiei mobile. Ai o idee bună, eşti sprijinit să îi dai viaţă.

Ce va face Adrian Hădean
Probabil că ați întâlnit cu destui străini care sunt ferm convinși că românii nu au feluri de mâncare tradiționale și nici bucătărie națională. Știm că nu este așa.
Pentru a demonstra contrariul, Adi Hădean va face un tur culinar al țării și va căuta cele mai savuroase rețete specifice fiecarei zone a României. Va povesti aventurile şi reţetele descoperite, pas cu pas, prin canalele de social media.

Reţetele sale vor fi cuprinse apoi în aplicaţia mobilă “Taste of Romania”, dezvoltată de Vodafone, care va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii, inclusiv pentru turiştii  care vizitează România, aflaţi în roaming.

Vodafone Firsts

Concursul de idei “Pitch Your First” –  Împlinește-ți visul!
Prin proiectul „Taste of Romania”, Vodafone Group a dat startul concursului internațional “Pitch Your First “,  o inițiativă menită să îi încurajeze pe oamenii din 10 țări, printre care și România,  să facă lucruri extraordinare pentru primă oară, cu ajutorul tehnologiei mobile.

Astfel, românii care au idei ambițioase și își doresc să își vadă visul împlinit  cu ajutorul Vodafone se pot înscrie  pe site-ul www.firsts.com, în perioada 14 mai – 15 august, prin completarea unui formular online. Ulterior, un juriu independent va alege 10 finaliști din fiecare ţară, iar în ultimă fază a concursului, cele 10 proiecte selectate vor fi supuse votului public în fiecare ţară în parte.

Cei 10 câștigători vor fi anunțați în data de 3 octombrie 2014. Premiul va constă în susținerea materială pentru realizarea proiectului câștigător, precum și în producerea unui film documentar care va fi promovat ulterior pe toate canalele de social media ale Vodafone România și pe site-ul www.firsts.com.

Vodafone Lifies, sâmbătă în Bucureşti
Special pentru a promova concursul “Pitch your first”, Vodafone proiectează  filmul “Lifies” în spații publice din mai multe țări, inclusiv România. Proiecțiile speciale sunt realizate pe clădiri celebre cum ar fi Kulturbraueri în Berlin, Teatrul Național din Londra,  Liceul Piarist în Budapesta.
Și românii vor putea viziona filmul Lifies care va fi proiectat pe clădirea Teatrului Național din capital, sâmbătă, 17 mai, începând cu ora 21:00.
Ne vedem la statuia lui Mihai Viteazu din Piața Universității!
PS: Un trailer cu Lifies 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close