Toate proiectele web trebuie gândite și pentru smartphone-uri și tablete, nu numai pentru computere (chiar dacă acum nu se întâmplă întotdeauna așa).
Argumentele din studiul următor sunt clare și convingătoare: traficul de date pe smartphone va crește de 10 ori în următorii șase ani.

A fost publicat Ericsson Mobility Report, studiu care indică dezvoltarea comunicațiilor mobile în următorii câțiva ani, de pildă faptul că 4G va fi mult mai răspândit în SUA decât în Europa.
Găsiți întreg studiul aici, iar cel pentru Europa, aici.

65% dintre toate telefoanele vândute în primul trimestru al anului 2014 au fost smartphone-uri.

Mobile subscription

În 2015, numărul total de abonamente pentru serviciile de telefonie mobilă va depăși ca număr populația lumii.
Acestea au crescut cu 7% de la an la an – numai în trimestrul întâi al anului 2014 au crescut cu 120 de milioane de abonamente.
Numărul abonamentelor de broadband mobil au continuat să crească și vor atinge cifra de 7,6 miliarde până la sfârșitul anului 2019, reprezentând peste 80% din numărul total de abonamente pentru serviciile de telefonie mobilă.

LTE subscriptions worldwide

În 2019, rețelele LTE vor acoperi 80% din populația Europei, dar numai 30% dintre europeni vor avea abonamente pentru LTE, comparativ cu 85% în America de Nord.
Chiar și în Europa vor exista diferențe mari între Europa de Vest și Europa Centrală și de Est.
În Asia de Nord-Est, rețelele LTE vor acoperi 95% din populație până în 2019, iar 45% dintre aceștia vor avea și abonamente pentru LTE.
Tot până atunci, China va atinge cifra de 700 de milioane de abonamente pentru LTE, reprezentând peste 25% din numărul total de abonamente LTE la nivel global.

Cele mai importante informații din studiu sunt cuprinse în acest clip:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close