Închide

Ce vrei să cauți?

Galaxy Tab S, o nouă tabletă Samsung cu ecran AMOLED

Samsung Galaxy S 8,4 inci
Samsung Galaxy S 8,4 inci

Galaxy Tab S 10.5-inch_1Samsung aduce luna viitoare în România o nouă tabletă, Galaxy Tab S, subțire (6,6 mm) și cu ecran foarte bun AMOLED.
Și cum piața este plină de tablete, Galaxy Tab S încearcă să se remarce prin faptul că vine cu bonus important de conținut preinstalat.

Samsung Galaxy Tab S are mai multe variante: Wi-Fi, sau Wi-Fi și LTE, 16 sau 32GB, diagonală ecran 10,5 inci și 8,4 inci, în culorile Titanium Bronze, Dazzling White sau Glam Red (numai pentru versiunea 8.4 inci).

Display-ul – WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED  – „întrunește mai mult de 90% din gama de culori a Adobe RGB, oferind mai multe variații de culori decât înainte. Contrast este de 100.000:1”.
Vine cu moduri de presetare a imaginii AMOLED Cinema și AMOLED Photo .

Ecosistemul de conținut premium
Ce vom găsi pe Galaxy Tab S:

Kick, o aplicație dedicată microbiștilor.
Oferă informații amănunțite despre meciurile de fotbal, într-o formă vizuală și în timp real.

Jocuri optimizate în valoare de 50 de dolari, create de o serie de dezvoltatori inclusiv Fruit Ninja, Cristiano Ronaldo Footy și Doctor Who: Legacy.

O aplicație de tip „revistă”, „Papergarden”

Galaxy Gifts.
Samsung a încheiat parteneriate cu mai mult de 30 dintre cei mai importanți furnizori de conținut mobil și servicii din lume.

  • Datorită parteneriatului strategic dintre Samsung și Marvel, utilizatorii Galaxy Tab S vor putea accesa peste 15.000 de benzi desenate Marvel Comics prin 3 luni de abonament gratuit nelimitat la aplicația „Marvel Unlimited” de la Marvel.
  • Kindle pentru Samsung: utilizatorii vor primi o carte gratuit, în fiecare lună, prin oferte Samsung Book Deals, plus o experiență unică de lectură electronică, cu acces la o selecție vastă de cărți electronice în magazinul Kindle.

Samsung Galaxy S gifts

De asemenea, Samsung a încheiat un parteneriat cu Google Play, magazinul online al Google, ce oferă aplicații, jocuri, muzică, reviste și cărți. Pentru a motiva utilizatorii, Samsung și Google Play lansează multe oferte speciale: acces la o gamă largă de conținut video și de divertisment, precum și o varietate de cărți și reviste de la editori de top prin intermediul widget-ului „My Library”.

Galaxy Tab S  8,4 inci caracterstici tehnice

Samsung Galaxy S 8,4 inci
Prețul nu a fost comunicat.
Ca raport calitate-preț foarte bun, vă recomand, de la FLANCO, tot o tabletă Samsung, Galaxy Tab 4.

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    chiar nu știai cum să dezactivezi spell checker’ul sau așa ai primit screenshot’urile de la piar? 🙂

Adaugă comentariu