Grupul românesc Teamnet, integrator de servicii IT&C, și-a anunțat astăzi veniturile pe 2013, modificarea acționariatului, noi angajări și extinderea în Croația.

Teamnet a raportat o cifră de afaceri de 71 milioane euro pentru anul trecut, în creștere cu 35% față de rezultatele de peste 53 milioane euro înregistrate în 2012. Pentru 2016, grupul și-a stabilit o țintă de 100 milioane de euro venituri.

Compania s-a relocat recent într-un nou sediu, Green Gate. Peste 600 de angajați lucrează în prezent în noul sediu al companiei, în timp ce mai puțin de 10% din forța de muncă Teamnet rămâne în alte birouri locale și internaționale.
Teamnet își propune să-și extindă echipa și să ajungă la 750 de angajați până la finele acestui an.

Bogdan-Padiu-CEO-Teamnet

De asemenea, Teamnet investeşte în deschiderea unui nou birou internațional, adăugând Croația pe lista celor 4 țări în care activează prin filiale regionale, precum Belgia, Turcia, Republica Moldova și Serbia.

Compania dezvoltă proiecte și în alte 10 țări din regiune, iar în următorii patru ani plănuiește să aibă o acoperire geografică a regiunii europene Centrale și de Est, dar și a Orientului Mijlociu și Africii de Nord.

Ca parte a acestei strategii, Teamnet va deschide birouri regionale în 12 piețe noi precum Polonia, Italia și Bulgaria, o proporție de 40% din venituri urmând să fie generate de activități din afara României, până în 2018.

Din iunie, IFC (membră a Grupului Băncii Mondiale) și și Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) au devenit acționari minoritari ai Teamnet, în urma unei investiții de 5 milioane euro în capital propriu și de 7,5 milioane euro în împrumuturi pe termen lung efectuate de fiecare dintre investitori.

Informațiile pe larg: Teamnet anunță rezultatele financiare pentru 2013 și strategia pe următo…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close