Închide

Ce vrei să cauți?

Ce atingi pe site-ul COSMOTE se poate transforma în aur. Concurs

htc-one-m8-gold
htc-one-m8-gold

Îți aduci în mod sigur aminte de legenda regelui antic Midas, care i-a făcut la un moment dat un serviciu veselului zeu Dyonysos (un gen de blogger A-lister cam alcoolic de acum 2500 de ani, care promova, ca influencer, diverse branduri de vinuri).
Dyonysos, recunoscător pentru ajutor, i-a spus lui Midas că îi poate îndeplini orice dorință.
Și Midas a cerut atunci ca tot ce atinge să se transforme în aur.
Done!
Din acea clipă,  pe orice punea mâna Midas devenea aur. Inclusiv mâncarea și apa.
Error!
Dyonysos s-a distrat un pic cu Midas, dar i s-a făcut milă de el într-un sfârșit și i-a dat un reset, luându-i înapoi darul.

Mi-am adus aminte de legenda aceasta când am aflat de concursul COSMOTE, în care un premiu este chiar de aur.

Telefon de aur? Avem!
Noul smartphone HTC One (M8),  aflat în oferta COSMOTE,  este unul dintre cele mai performante lansate în 2014: 4G, pe Android 4.4.2 KitKat, cu carcasă metalică, animat de cel mai bun procesor întâlnit pe telefoanele actuale (Snapdragon 801 Quad-core 2.3 GHz), are un ecran de 5 inci (1080 x 1920 pixeli). Plus că scoate poze de calitate.

COSMOTE lansează astăzi un concurs, Goana după Aur!, cu un premiu nemaivăzut: un exemplar rar de HTC One (M8) placat cu aur!
HTC One (M8) Precious Gold, pe numele său, are valoarea de 2.700 de euro și este, cred, cel mai scump smartphone de pe piața românească.

htc-one-m8-gold

În afară de  HTC One (M8) Precious Gold, în același concurs Goana după Aur!, COSMOTE oferă alte 5 premii, fiecare constând într-un smartphone HTC One (M8).

Regulile concursului Goana după Aur!
1. E destul de simplu. Mai întâi, trebuie să completezi formularul de pe pagina concursului.
Odată ce ai completat formularul, te califici deja pentru premii de consolare (șepci și tricouri).
2. Dacă ai cumpărat vreun produs (nu contează ce, accesorii, telefoane) de pe portalul cosmote.ro, te califici pentru nivelul următor al concursului în care poți să obții unul dintre cele 5 smartphone-uri HTC One (M8). Pentru asta, trebuie să precizezi codul de achiziție de pe cosmote.ro
3. În fine, dacă răspunzi la întrebările din formular și, în plus, ai cumpărat un produs HTC (accesorii, telefoane) de pe cosmote.ro, intri în competiția pentru smartphone-ul placat cu aur HTC One (M8) Precious Gold.
4. Dacă nu ai un cod de achiziție de produs deocamdată, poți veni cu el mai târziu, până la finalul concursului, dar obligatoriu este să completezi înainte formularul.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Data limită pentru înscrierile la acest concurs este 12 august.
Succes!

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu