Închide

Ce vrei să cauți?

Blogul Cristinei Bazavan devine redacție în toată regula

Ce au mai încercat și alții să facă dar nu le-a ieșit („dar cum scoatem bani, cum îi împărțim, dacă mă păcălești, dar de ce să scriu eu la tine pe blog” etc) reușește Cristina Bazavan, prin cooptarea a doi jurnaliști cu experiență care au de azi rubrici permanente pe blogul său S!MPA (bazavan.ro).

Cristina Popa,  producător cu o experiență de 18 ani în televiziune și autoarea blogului FIFI ȘTIE, va povești săptămânal întâmplări din viață să de femeie, care pe lângă a fi mamă și soție, are un job care îi solicita mult timp.
Fifi  este femeia care învață în fiecare zi că viață e așa cum ți-o faci, și dacă vrei să pui ceva distracție în ea atunci o să găsești timp și pentru asta.
Rubrică „Fifi and The City” vine cu povești pline de umor despre dilemele femeilor, viață de cuplu și relațiile de prietenie într-un oraș nebun cum e Bucureștiul.
Primul articol îl puteți citi aici.

cristina bazavan blog

Jurnalistul Doru Iftime începe tot de astăzi pe bazavan.ro rubrică „Story of my life.”
Tată a doi copii (Damian și Ana), căsătorit de 16 ani cu Oana, jurnalist, Doru Iftime spune că viața sa nu e un roman, e o existența obișnuită, cu bucuriile și necazurile cu care se confruntă toți cei care sunt părinți, motiv pentru care cititorii probabil se vor regăsi în poveștile sale.
Primul articol din seria „Story of my life” poate fi citit aici.

Doru Iftime a debutat în presă în 1995. A fost redactor șef-adjunct la Elle România și redactor șef  la The One, Luxury și Collector’s, a scris pentru Men’s Health și Suplimentul de Duminică al Ziarului Financiar.

S!IMPA (bazavan.ro) este un blog de life style creat de jurnalistă Cristina Bazavan care se adresează celor interesați de artă și o viață frumoasă; blogul conține știri de life style, reportaje cu oameni speciali care pot fi oricînd modele de viață și interviuri cu personalități locale și internaționale.
Printre colaboratorii S!MPA se mai află actrița Ioana Blaj, redactorul Harper s Bazaar Noemi Meilman, Sorana Savu, managing partner Premium Communication, dar și specialiști beauty sau sănătate.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Diacritice adăugate cu diacritice.com

Adaugă comentariu