wallet buzz cosmote

cosmote wallet buzzChiar sunt curios dacă aplicația Wallet Buzz lansată astăzi de Cosmote va prinde, pentru că încercări oarecum asemănătoare au mai fost în România, dar probabil că era prea devreme pentru ele.

Cum funcționează: odată ce a ai instalat aplicația Wallet Buzz pe telefon, ești localizat (GPS, Wi-fi, rețele) și primești oferte și vouchere de reducere de la comercianți, direct pe smartphone.

Brandurile sunt împărțite în 7 categorii: Restaurants&Bars, Health&Beauty, Fashion, Electronics&Retail, Auto, Travel&Leisure, Financial&Business, iar tu poți alege de la care dintre ele să primești notificări.

Atunci când te afli în apropierea unui magazin/restaurant al unui brand selectat, vei primi un push message cu oferta acestuia. Tot ce trebuie să faci este să alegi oferta favorită și să arăți comerciantului codul voucherului de reducere astfel generat, înainte de a plăti.

Wallet Buzz este gratuită pentru clienții persoane fizice, cu abonament sau cartelă preplătită, și poate fi utilizată și de persoanele care nu utilizează rețeaua Cosmote.

Noua aplicație este, de asemenea, disponibilă și clienților Cosmote persoane juridice, care își pot prezenta ofertele în cadrul aplicației și pe care le pot promova utilizatorilor.

Wallet Buzz powered by Cosmote poate fi descărcată gratuit, din AppStore, Play Store și, în curând, din Windows Store și Blackberry App World.

Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.cosmote.ro/aplicatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close