axn

N-am mai fost de vreo cinci ani într-un cinema în aer liber.
Am ajuns dn nou aseară, pe insula din parcul IOR.
Film bun, Puzzle Chinezesc (chiar merită să-l vedeți), cu umor fin dar în cantități mari, fără efecte și personaje create pe calculator, fără monștri, eroi fabuloși și transformărși puerili.
Spectatori așezați în scaune de pânză – aducând cu cele din platou ale regizorilor, sau pur si simplu pe iarbă.
Spațiu destul, aerisit, răcoare; unii au profitat și au venit și cu cățeii proprii, aceștia din urmă fericiți că au evadat din apartamente.

caravana_2014

Caravana Metropolis – Cinema în aer liber, un proiect având ca partener principal AXN, organizează proiecții în parcul IOR în fiecare seară până pe 14 septembrie. Puteți vedea numai filme premiate la Oscar, Cannes, BAFTA.
Proiectorul este performant, sunetul bun iar ecranul este cel mai mare de tip gonflabil din România.
Programul proiecțiilor viitoare, aici.

Reminder: Începe și Festivalul Anonimul
Pentru prima dată și în mod excepțional, Festivalul Anonimul se ține anul acesta în București, și nu în deltă (complexul Green Village este închis după ce și-a schimbat proprietarul).
Începe marți, 12 august, cu proiecții la Arena Verde Stop (Barbu Vacarescu 161-164) și la Cinema Studio. Sunt și niște concerte interesante înainte de proiecții.

Miercuri, 13 august, va fi și o proiecție de scurt metraje pe Dâmbovița, în zona Unirii, unde unii spectatori vor avea locuri în lotci. (later edit, multumesc, Alina: pe Dambovita sunt de fapt canotci (nu lotci) si placi de SUP (stand up paddling).
In plus, doritorii pot veni cu tot felul de obiecte plutitoare proprii (in principiu ambarcatiuni, evident…), pe care sa si le coboare pe Dambovita si din care sa se uite la film.

Programul Festivalului Anonimul, aici.

1 Comment

  1. O benigna corectura/completare: pe Dambovita sunt de fapt canotci (nu lotci) si placi de SUP (stand up paddling).
    In plus, doritorii pot veni cu tot felul de obiecte plutitoare proprii (in principiu ambarcatiuni, evident…), pe care sa si le coboare pe Dambovita si din care sa se uite la film.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close