Închide

Ce vrei să cauți?

Live Smart. Gadgeturi pentru confortul părinților

sproutling
sproutling

Smartphone-ul devine un soi de panou de comandă al vieții noastre.
În povestirea de astăzi din serialul Live Smart by Samsung (vezi mai jos concursul la care poți participa și tu) avem două gadgeturi destinate părinților, nu prea scumpe dar eficiente, care funcționează pe baza unor aplicații mobile.

Părinți cu mai puțin păr alb de tineri

Se poate pre-comanda deja, costă 249 de dolari și aduce un plus de confort părinților care trăiesc concomitent imensa bucurie de a avea un copil dar și senzația că au ajuns la capătul puterilor.
Sproutling este o brățară cu senzori care se atașează de piciorul copilul. Îi monitorizează temperatura, ritmul cardiac, „simte” dacă doarme sau e treaz, dacă plânge, dă alarma dacă ajunge în poziții de risc (doarme pe burtă, de exemplu).
Toate aceste informații despre copil sunt transmise printr-o aplicație mobilă, iar părinții, oriunde s-ar afla, le pot vedea pe ecranul telefonului.

sproutling

Prea mic pentru a folosi telefonul?

O jucărie simpatică din plastic, animată tot de o aplicație mobilă.
Când nu ești acasă și vrei să vorbești cu copilul – dar acesta este prea mic pentru a folosi telefonul, intri în aplicația de pe smartphone și rostești mesajul.
Jucăria funcționează ca un speaker. Copilul aude ce-i spui și poate răspunde la rândul său. Cum funcționează, poți vedea în acest clip de 1 minut:

Se numește Toymail și costă 59 de dolari.

Nu uitați de concursul Live Smart organizat de Samsung!

Suntem înconjurați de electronice din ce în ce mai inteligente, fie că vorbim de smartphone-uri, de electrocasnice, de televizoarele care au devenit și ele smart sau de camerele foto/video conectate la Internet.

Samsung  adună în această lună povestiri despre nivelul de inteligență în creștere al electronicelor.
Cine le vor scrie? Voi! :)

Pe aplicația Facebook Live Smart! creată de Samsung  ești invitat să publici o scurtă povestire despre cum utilizezi tu tehnologia pentru a avea confort, pentru a lucra mai eficient, pentru a comunica rapid sau pentru a te relaxa.
Nu e nevoie să scrii „compuneri” lungi și complicate. Câteva rânduri (maximum 200 de caractere), care să sune bine și să fie sugestive, sunt de ajuns.

E simplu!
Intri aici, îți alegi tema (fun, speed, confort, networking), scrii ce ai de povestit și intri în tragerea la sorți electronică pentru premiile oferite de Samsung.

Premiile concursului

Sunt interesante: un smartphone Samsung Galaxy S5, un Smart TV LED Samsung, o cameră foto Samsung NX 300, o tabletă Samsung Note 10.1 și un aspirator Samsung Motyon Sync.

Poți trimite mai multe povestiri (maximum 20). Astfel, șansele de a câștiga premii cresc.
Termenul limită: 29 august.
Cele mai reușite povestiri, în număr de 365, vor fi publicate de Samsung sub forma unui ebook intitulat „365 de moduri de a trăi smart”.

Familia SMART de bloggeri

A fost alcătuită și o echipă de bloggeri care să participe la crearea ebook-ului Samsung: Cristina Bazavan , Corina Scheianu , Dragoș Asaftei și eu.

Ne-am reunit online într-o „familie” sui generis de bloggeri Live Smart! și până la finalul lunii vă vom povesti pe blogurile despre cum folosim tehnologia pentru o viață mai bună.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu