Samsung-Gear-S

(La finalul acestui post, vezi concursul, poate te interesează 🙂
Competiția este bună!
Cam toți marii producători de electronice se străduiesc să lanseze wearable devices – gadgeturi ultra-tech, miniaturizate la maximum, cu funcții de comunicare complexe, văzute drept cea mai importantă tendință în consumer electronics pentru anii care vin.

Și cum pasiunea pentru ceasuri rămâne vie (judecăm adesea un om după calitatea ceasului pe care îl poartă la mână), noile modelele de smart watches atrag întotdeauna un interes deosebit.

Spuneam că e bună competiția pentru că, dacă primele modele de ceasuri inteligente (smart watches) au părut mai degrabă doar niște concepte, acum încep să se maturizeze.

Noul Samsung Gear S

Samsung a anunțat astăzi o nouă generație a liniei sale smart watch, modelul Samsung Gear S,  lansat împreună cu o pereche de căști, Gear Circle, pentru smartphone.

Samsung Gear S

Grafica următoare este sugestiva în privința caracteristicilor tehnice ale noului Samsung Gear S:Samsung-Gear-S

Ce e de remarcat:
– Conectivitățile generoase: Samsung Gear S se conectează ca un telefon la rețelele 3G, dar și la cele Wi-Fi. Mai vine cu Bluetooth +USB

Smart watch-ul poate funcționa indepedent față de smartphone, dar și în tandem cu acesta. Poți primi informații și notificări de la rețele sociale, calendar și aplicații.
În plus, poți răspunde mesajelor folosind tastatura de pe ecran sau funcția optimizată de voce.
Cu Samsung Gear S, oricine poate primi și iniția conversații telefonice direct de la încheietura mâinii sau își poate redirecționa apelurile telefonice de pe smartphone.

– Sistemul de operare pe baza căruia funcționează, Tizen, a fost creat de Samsung pentru a se distanța strategic de Google/Android.

– Ecranul este curbat, Super AMOLED de 2 inci. Suficient de mare.

– Bun parteneriatul cu Financial Times pentru conținut: Gear S recepționeză știri 24 de ore din 24 prin serviciul ‘fastFT’

– GPS + excelentele hărți de la HERE, pe care le știm de la Nokia

– Nike+ Running (aplicație pentru jogging) plus funcțiile S Health de pe modelele Galaxy

– Nu mai are cameră foto/video, ca primul model Gear

Sigur, e dificil să îți faci o părere depre un nou produs fără să-l vezi pe viu și să-l butonezi (asta se va întâmpla peste câteva zile la IFA Berlin), dar aș spune că față de de precedentul Gear, S-ul de la Samsung este mut, mult mai evoluat!
Va apărea pe piață în octombrie.

Samsung Gear Circle, căști Bluetooth

Odată cu Gear S, Samsung a anunțat astăzi și noile căști Gear Circle.
Atunci când se conectează cu un smartphone, Gear Circle le permite utilizatorilor să primească apeluri telefonice, să asculte muzică și să inițieze comenzi vocale printr-o conexiune Bluetooth.
Gear Circle are un mecanism de închidere magnetic (gen colier) care se prinde în jurul gâtului atunci când nu este în funcțiune, precum și de o funcție de vibrație care le semnalează utilizatorilor apeluri telefonice primite și notificări.

Schema cu funcții și caracteristici tehnice:

Samsung-Gear-Circle

samsung Circle

Specificațiile tehnice complete: Samsung Gear S si Samsung Circle

Să nu uităm de concursul Samsung Live Smart! 

Cum spuneam, Samsung România  adună povestiri despre nivelul de inteligență în creștere al electronicelor și vă invită la un concurs cu premii interesante. Termenul limită: mâine, vineri, ora 23.59.

Pe aplicația Facebook Live Smart! creată de Samsung  ești invitat să publici o scurtă povestire despre cum utilizezi tu tehnologia pentru a avea confort, pentru a lucra mai eficient, pentru a comunica rapid sau pentru a te relaxa.

Nu e nevoie să scrii „compuneri” lungi și complicate. Câteva rânduri (maximum 200 de caractere), care să sune bine și să fie sugestive, sunt de ajuns.

E simplu!

Intri aici, îți alegi categoria la care vrei să scrii (fun, speed, confort, networking), scrii ce ai de povestit și intri în tragerea la sorți electronică pentru premiile oferite de Samsung.

Premiile

Sunt interesante: un smartphone Samsung Galaxy S5, un Smart TV LED Samsung, o cameră foto Samsung NX 300, Un Samsung Gear fit și un aspirator Samsung Motyon Sync.

Poți trimite mai multe povestiri (maximum 20). Astfel, șansele de a câștiga premii cresc.

2 Comments

  1. Nice! Partea cu monitorizarea activitatii sportive ma incanta cel mai tare. Progresam repede, repede.

  2. Arata foarte bine…cred ca poate sa concureze cu Moto 360 la design…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close